Nya bilderna avslöjar – Zlatans arga utspel framför Helena!

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är på semester tillsammans.Men plötsligt svallade känslorna över.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i snart arton år. Tillsammans har de sönerna Maximilian och Vincent, som ärvt Helenas rågblonda hår.

Men barnen är inte det enda de har gemensamt. Både Zlatan och Helena har efter häftigt humör. Det var faktiskt så deras romans inleddes: med ett bråk.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

Helena Seger och Zlatan i het diskussion

Zlatan har å sin sida hållit fram att Helenas driv och starka vilja har varit helt avgörande. Han är helt öppen med att hon sporrar honom till att förbättra sig själv.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt, sa han.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

Zlatan och Helena Seger på lyxbåten

Nu har vi fått se prov på ovanstående. I nya bilder från Zlatans familjesemester i Sardinien bjuds vi på bilder från en het diskussion mellan fotbollshjälten och Helena.

Vad diskussionen gällde vet vi inte – kanske Zlatans frustration över sin situation i klubben Milan – men klart är att Helena visar att hon inte är rädd för att säga vad hon tycker.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.

Helena är inte rädd för att säga vad hon tycker.

Helena är inte rädd för att säga vad hon tycker.

 

LÄS OCKSÅ: Vi avslöjar: Victorias galna möhippa i helgen!