Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna inifrån Jenny och Niklas drömhus – detaljen som får alla att reagera

18 nov, 2022, 05:05 
Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt

Jenny och Niklas Strömstedt visar upp drömhuset ute på Dalarö!

Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Som liten sprang Niklas Strömstedt omkring i sommarhuset och den ständigt grönskande trädgården. Det var i torpet på Dalarö som han tillbringade de flesta av barndomens soldrypande dagar.

Förr brukade han leka med kottar, idag är han mer av en livsnjutare och sitter gärna och tar del av naturen som ramar in den vackra skärgårdsön. Här vaggas han in av ett levande hav, som på sommaren är fullt av båtturister.

Torpet tillhörde tidigare hans föräldrar. I vuxen ålder fick han ta över smultronstället och både han och hustrun Jenny Strömstedt älskar att dela sin tid mellan det kära torpet och lägenheten i innerstan.

Annons

Jenny Strömstedt om drömlivet

Förutom att vara en folkkär programledare, har Jenny Strömstedt även visat prov på gröna fingrar. Hon älskar att påta i trädgården och har beskrivit torpet som hennes drömplats på jorden.

– Där kan jag släppa ner axlarna och där känner jag mig som vackrast och starkast eftersom jag får strosa runt barfota, tvätta mig i havet och jobba i trädgården, har hon sagt till Damernas värld.

Till vardags driver hon även podcasten Röda vita rosen tillsammans med trädgårdsmästaren Victoria Skoglund och har ett ”böljande samtal om allt från blommor, trädgårdsplanering, kompost och pallkragar”.

Annons

Bilderna inifrån drömhuset – detaljen visar

Vill man förstå Jenny och Niklas Strömstedts faiblesse för torpet är det bara gå in på deras sociala medier. I inlägg har de dokumenterat intensivt trädgårdsarbete, vackra solnedgångar och natursköna miljöskildringar.

Ett av rummen verkar locka extra mycket uppmärksamhet. Här kan Jenny och Niklas filosofera om livet, samtidigt som de blickar ut över den underbara naturen.

”Så fint golv, fint kök och så utsikten på det...”, skriver en person.

Annons

”Sånt vackert rum!”, skriver en annan.

Ja, Niklas och Jenny har verkligen hittat sitt stora drömhus!

Annons
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons