Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna Johaugs fästman inte vill se – Northugs raggningsfras till stjärnan

01 nov, 2022, 10:30 
Petter Northug och Therese Johaug

Nu bekräftas okända romansen mellan Therese Johaug och Petter Northug.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Therese Johaug, 34, har vunnit det mesta som går att vinna i längdskidor. När hon tidigare i år la de berömda skidorna på hyllan hade hon tagit 14 VM-guld och tre individuella OS-guld.

Under karriären dominerade hon skidspåren som om det inte fanns någon morgondag. Hon blev en av Norges största idrottsstjärnor genom tiderna och när hon skulle summera karriären sa hon så här:

– Jag är väldigt tillfreds med livet. Hade jag inte lagt av i våras hade jag ångrat mig nu – och det är en skön känsla att ha. Men jag ska erkänna att jag känner en viss saknad. Jag saknar laget, jag saknar samlingarna och jag saknar miljön. Samtidigt säger magkänslan att det var rätt, sa hon till Expressen.

Annons
Therese Johaug
Therese Johaug.

Okända romansen med Petter Northug

Nu har Therese Johaug uppmärksammats för något helt annat än sina skidkonster. I samband med utgivningen av självbiografin ”Hele historien” skriver hon om en hittills okänd romans.

I yngre dar träffade hon skidlegendaren Petter Northug, 36, på ett träningsläger och fick genast tycke för den talangfulla norrmannen.

”Han var inte bara bra, han var snygg också”, skriver hon i boken.

Petter Northug
Petter Northug var inte bara bra – han var snygg också, enligt Therese Johaug.
Annons

Avslöjar sms:et till Therese Johaug

Petter Northug överöste henne med komplimanger när hon slog rekord i löpspåret. Senare på kvällen blev de sittandes mitt emot varandra på en pizzeria och Therese Johaugs känslor för Northug förstärktes.

”Jag kunde fortfarande inte få fram ett ord själv, men det verkade som att Petter var lite charmad av mig också. Åtminstone om jag tolkade sms:et jag fick dagen efter rätt”, skriver Johaug och vägrar avslöja vad det stod i meddelandet.

Men i en kommentar till TV2 avslöjar norrmannen själv vad han skrev till Johaug den kvällen.

”Tänk om vi blandar våra gener, din motor med mina spurtegenskaper”.

Bilderna fästmannen inte vill se

Therese Johaug är idag förlovad med norska roddaren Nils Jakob Hoff. De utbytte ringar under nyårsafton förra året och har svävat som på moln sedan dess.

Frågan är dock vad han tycker om avslöjandet i boken och fästmöns okända romans med Petter Northug. Det vi vet är att Therese i alla fall rodnar när romansen kommer på tal.

Annons

– Han är charmerande, säger Therese Johaug i en tv-sändning i TV2 när Petter Northug kommer på tal.

Foto: TT

Annons