Nya bilderna på Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dolda dotter – så ser hon ut idag!

Nya bilderna på Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dolda dotter – så ser hon ut idag!

Bilderna på Agneta och Niklas dotter väcker reaktioner – alla ser detaljen!

Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!
1:41

Efter reklamen: Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

(1:41)

Slå på ljud

Att programledaren Agneta Sjödin och sångaren Niklas Strömstedt en gång i tiden var ett av Sveriges mest eftertraktade par kan kännas långt bort. Det var en intensiv romans, efter ett par år tillsammans och ett tre år långt äktenskap gick parterna skilda vägar. Tillsammans fick det forna paret ett barn, dottern Maja Strömstedt.

Niklas har efter relationen med Agneta som bekant gått vidare. Han är sedan 2011 gift med sin Jenny Strömstedt, ett nästintill ikoniskt par i Sverige som ofta syns tillsammans. Det är inte alla par som fått ett eget program, som Tillsammans med Strömstedts-programledarna tillika kärleksparet fått!

Vill inte förknippas med föräldrarna

Om du missat Maja Strömstedt, eller i alla fall vem hennes föräldrar är, är det inte så konstigt. Maja är nämligen musiker och låtskrivare, och storsatsar på sin karriär. Hon har bland annat skrivit en låt till Melodifestivalen! Men som många barn till offentliga personer vittnat om, är det nästan oundvikligt att framgången ständigt kopplas till föräldrarna.

I en intervju med Göteborgsposten berättade hon om hur hon ser på det hela.

- Det är klart att de har stöttat mig, men jag vill väldigt gärna etablera något eget, bli min egen person. Det har jag sagt till dem, de har varit ganska förstående och hållit sig undan, sa hon.

Hon har tagit upp ämnet flera gånger, och det är tydligt att hon inte litar på sina kända föräldrar för framgång. Hon har trots allt GES-ikonen Niklas Strömstedt som pappa, superprogramledaren Agneta Sjödin som mamma, och den omåttligt folkära journalisten Jenny Strömstedt som bonusmamma.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem, berättade Maja i en intervju med Aftonbladet.

Nya bilderna väcker reaktioner

I helgen var det filmpremiär på Rigoletto i Stockholm, och vid Agnetas sida gjorde Maja ett sällsynt besök. På de nya bilderna är det tydligt att hon vuxit upp, och alla ser likheten! Agneta la själv upp bilderna på Instagram, och kommentarerna strömmade in.

"Alltså du och Maja är ju såå lika." Skriver en användare.

"Lika som bär" Instämmer en annan.

"Ni skulle kunna vara syskon" Säger en tredje.

"Syns verkligen att ni är mor och dotter" Håller även den fjärde användaren med om.

Håller du med kommentarerna? Avgör själv med bilderna nedan!

Agneta Sjödin och Maja Strömstedt

Lika som bär?

Foto: Johan Jeppsson/TT
Agneta Sjödin och Maja Strömstedt

Klädmässigt lika om inte annat – spana in byxorna.

Foto: Karin Törnblom/TT

Foto: TT

LÄS MER: Dotterns fina överraskning till Agneta Sjödin: "Vackraste jag har sett"

LÄS MER: Chocken: Pernilla Wahlgren visar upp okände sonen

LÄS MER: Niklas Strömstedts avsky i tv – lämnar efter upptäckten: ”Fyfan”