Eric Saades och Katja Lujans beteende efter Let's Dance väcker reaktioner – alla undrar

24 maj, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Efter Eric Saades och Katja Lujan Engelholms vinst i Let's dance har många uppmärksammat en viss detalj.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Den 17:e säsongen av Let's Dance har nått sitt slut och ingen har väl missat att det blev Eric Saade och Katja Lujan Engelholm som kammade hem glasskon.

Men det var ingen lätt match. Filip Dikmen och Linn Hegdal låg vinnarna hack i häl med sina höga finalpoäng, men det verkar ändå som att de blev helnöjda med en andra plats!

– Det hade visserligen varit jättekul att vinna, men antingen vinner jag eller min bästa vän Eric så jag är bara glad, sa Filip till Svensk Dam strax innan final.

Eric Saades och Katja Lujans verkliga relation efter Let's Dance

Men det är inte bara Filip och Eric som kommit varandra nära under denna dansresa, även Eric och Katja som spenderat så många timmar ihop har funnit varandra.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Vi har verkligen suttit ihop i tio veckor, nu ska vi fortsätta sitta ihop, vi ska bara sluta dansa, säger Eric om relationen.

Direkt efter lördagens sändning slog Let's Dance-gänget till med riktig brakfest som pågick ända in på småtimmarna – något som var tydligt när vinnarparet gästade Nyhetsmorgon dagen därpå!

– Vi kommer direkt från efterfesten typ, sa då en hes Eric varpå Jenny Alversjö frågade:

– Har ni sovit nånting i natt?

– Nej..., stämde båda in.

Många reagerar efter bilderna på Katja och Eric

Efter deras medverkan i programmet publicerade Nyhetsmorgon en bild på dem båda på Instagram. Och det var inte endast deras trötthet som väckte reaktioner.

Många har nämligen uppmärksammat något helt annat – att de ser ut som ett par!

”Ni är ett parmaterial”, skriver en person i kommentarsfältet, och flera instämmer:

”Vilket äktenskapstycke! Och ett stort grattis!”

”Underbart par!”

Men någon sådan kärlek har inte uppstått mellan Eric och Katja. De har båda partners på varsitt håll. Men de bor nära varandra och det verkar som att de även ska arbeta ihop framöver – så vänner förblir de nog!

Foto: TT, TV4

Annons