Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilderna på Pernilla Wahlgren och pojkvännen väcker reaktioner: "Men usch – så vidrigt"

02 maj, 2023, 09:00 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har lagt upp intima bilder på sig själv och pojkvännen Christian Bauer – nu rasar följarna.
Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är inget par som gillar att ligga på latsidan. De är två aktiva personer, som gör det mesta av tiden som inte går åt till jobb och bestyr.

Men deras besök på Kolmården har resulterat i häftiga reaktioner och något av en PR-mardröm för Pernilla. Bilderna på henne och Christian överöses just nu att ilskna kommentarer.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”Brand logo
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Pernilla Wahlgren får kritik för bilden – följarna rasar

I ett Instagram-inlägg har Pernilla berättat om resan till Kolmården, som också var ett tillfälle för Pernilla att umgås med Christians dotter, svärson och barnbarn.

"Extra mysigt för mig också att få vara tillbaka på Kolmården med små barn igen! Det var några år sedan…! Bamse i all ära, men att få komma in i Lejonkulan, var nog det mest spännande av allt, tyckte vi alla…!", skriver Pernilla i inlägget.

Annons

Men Lejonkulan är ingen okontroversiell företeelse. Debatter kring djurparker i stort är hetare än någonsin efter de tragiska händelserna vid Furuvik, där fyra schimpanser blev skjutna efter ett rymningsförsök.

Det märks i Pernillas kommentarsfält, där många är genuint besvikna på artisten.

"Bamse ja, Lejonkulan fruktansvärt deprimerande att se... så otroligt trist att du med så många följare Pernilla väljer att 'köpas' och göra reklam/stötta ngt så vidrigt som djurparker/djurplågeri 2023", skriver en användare.

"Men usch vilket stressat lejon som uppvisar en maktlöshet utan dess like. Hur kan du göra reklam för här utan en tanke på vad djuren går igenom?", skriver en annan.

"Så ledsamt när kända personer med massa följare helt okritiskt stöttar vilda djur inspärrade på små ytor. Är så förvånad faktiskt. Stackars lejon. Och efter Furuviken", skriver en tredje.

"Varför stöttar du djurparker? Har vi inte lärt oss efter vad som hände i Furuvik?", skriver en fjärde.

"Tragiskt att se lejonet utföra sterotypiskt beteende pga att den inte får utlopp för sina naturliga beteenden. Stackars djur", skriver en femte.

Än så länge har inte Pernilla själv bemött kritiken.

Annons