Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Steffo rör upp känslor – tittarna reagerar kraftigt: ”Va fan har hänt!?”

13 maj, 2024, 09:00 
Måndagens sändning av Nyhetsmorgon fick tittarna att reagera.
Annons

Varje morgon kliver svenskarna upp ur sängen, förbereder en kopp kaffe, tar dagens första stapplande steg till tv-soffan, slår på tv:n och njuter av en rykande färsk kopp java tillsammans med TV4-profilerna i Nyhetsmorgon.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

För många är det här en tradition, närmast en ritual, och då har man också koll på det mesta som har med programmet att göra: vilka personer som ska intervjuas, vilka nyheter som ska bevakas och vilka programledare som ska ratta skutan för dagen.

Annons

Därför var det en del tittare som satte morgonkaffet i halsen under måndagen. I rutan stod nämligen Steffo Törnquist och Sofia Geite, två personer som inte brukar synas förrän det är dags att börja avrunda veckans Nyhetsmorgon.

Sofia Geite och Steffo Törnquist
Sofia Geite och Steffo Törnquist i måndagens sändning av Nyhetsmorgon i TV4.Nyhetsmorgon

Förvirringen i TV4

Nej, för Steffo och Sofia har vanligtvis fredagar som sin Nyhetsmorgon-dag. Att det då uppstår total förvirring när de dyker upp en måndag är inget konstigt.

Steffo är också väl medveten om att han egentligen brukar jobba fredagar. I ett inlägg på Instagram ber han skämtsamt om ursäkt och skriver att det inte är ”någon ordning” på hans arbetsplats.

Annons

”What?? Är det inte fredag?? Team uschaaan vinglar. Ingen ordning. Flåt!”, skriver Steffo.

Tittarnas förvirring: ”Va fan har hänt?”

I kommentarsfältet är det flera av de förvirrande tittarna som nu reagerar kraftigt på händelsen och den plötsliga förändringen i Nyhetsmorgon.

”Men va fan har hänt”, skriver en person.

”Vad har hänt en måndag Du Steffo i rutan Men vilken måndag det blir med er två Kramar och nu tar jag en god kopp kaffe”, skriver en annan.

Annons

”Ja det är sant…jag blev helt förvirrad i morse”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons