Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på Veronica Maggio och Miriam Bryant får följarna att häpna: "Skriker"

11 feb, 2023, 20:00 

Den nya videon på artisterna Veronica Maggio och Miriam Bryant får fansen att spekulera kring om de är ett par.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Veronica Maggio, 41, och Miriam Bryant, 31, är några av våra största och mest hyllade artister just nu.

Sedan Veronica släppte albumet "Satan i gatan" 2011 har låtar som "Jag kommer", "Välkommen in" och "Snälla bli min" varit de mest spelade i Sverige år efter år.

Miriam hade sitt stora genomslag när hon medverkade i "Så mycket bättre" i TV4 2015 och gjorde kända tolkningar som "Ett sista glas" och "Stationen".

Veronica Maggio, Miriam Bryant Pressträff inför Allsång på Skansen, 2016
Veronica och Miriam är två av våra mest framgångsrika artister.

Veronica Maggio och Miriam Bryants samarbete med stjärnregissören Jonas Åkerlund

För en tid sedan bestämde sig artisterna för att skapa en låt ihop – "Under Någon Ny" som släpptes igår, fredagen den 10 februari.

Annons

Men inte nog med detta. Dessutom skapade duon en musikvideo som sändes live under fredagen, i samarbete med ingen mindre än berömda regissören Jonas Åkerlund.

– Att få jobba med Jonas är väl något som står högst upp på alla artisters önskelista. Och att få göra det här med Veronica, som jag är ett stort fan av, känns som ett drömscenario! Alla tre landade ganska snabbt i att vi inte ville göra en musikvideo eller en klassisk livestream, utan istället öppna upp för ett helt nytt sätt att släppa musik, sa Miriam inför fredagen i ett pressmeddelande.

– Som tittare ska man känna; vad är på riktigt och vad är skådespel? Det enda vi med säkerhet kan säga är att ju längre man tittar desto mer skruvat kommer det att bli.

Nya bilderna på Veronica Maggio och Miriam Bryant får följarna att häpna: "Skriker"

Den nya låten och tillhörande musikvideon blev inget annat än en succé! På Instagram hyllas artisterna för fullt av fansen, som delar bilder från den häftiga videon.

Annons

"Skriker", skriver en person på Instagram.

"Ikoniskt är ordet!", skriver en annan.

"Detta var IKONISKT!! Ni är en oslagbar duo!!", skriver en tredje.

Musikvideon slutade dessutom med att Veronica och Miriam kysstes, vilket fick många av fansen att spekulera kring om de är ett par – eller om det bara var skådespeleri.

Artisterna har ännu inte gått ut och kommenterat spekulationerna.

Videon avslutades med en kyss!
Annons