Nya bilderna på Zlatan Ibrahimovic – därför är de jobbiga för Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget och ikväll finns han med i truppen som möter Georgien i VM-kvalmatchen. Det har redan kommit nya bilder på Zlatan som tränar med lagkamraterna. Bilder som inte är helt lätta för hustrun Helena att se.

Att Zlatan Ibrahimovic, 39, har slutit fred med tränaren Janne Andersson och är tillbaka i det svenska landslaget är den största svenska sportnyheten på mycket, mycket länge. Och journalisterna var förstås många när Zlatan flög hem från Milano, under måndagen, för att delta i en presskonferens.

Zlatan Ibrahimovic första ord om comebacken i landslaget

– Jag är bara glad att jag är här. Jag är stolt, jag kräver inget och jag vill inget. Jag vill bara bidra med något jag kan. Känner Janne att jag inte kan bidra eller göra det jag ska göra då är vi inte här.

– Man ska fortsätta så länge man kan med det man älskar. Fotbollen är det jag vill göra, det är det jag älskar, sa Zlatan om sin comeback i landslaget.

LÄS MER: Zlatan i tårar – avslöjar bråken Helena Seger: "Hon klagar hela tiden"

Men beslutet är inte bara positivt. Åtminstone inte för hustrun Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent. När Zlatan 'bara' hade klubblaget Milan att göra mål för var vardagen lugnare och han kunde tillbringa mer tid med familjen.

Nya bilderna på Zlatan är jobbiga för Helenas Seger

Efter EM 2016 tackade fotbollskungen för sig och många trodde nog inte att en comeback var möjlig. Inte Helena heller. Och de här åren har hon självklart njutit av lite mer tid med maken – inte minst när det har varit landslagsspel. Och ikväll, när Sverige möter Georgien, i den första VM-kvalmatchen, blir Helena påmind om att tiden då familjen kan vara tillsammans återigen är begränsad.

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget. Här med tränaren Janne Andersson
JONATHAN NACKSTRAND

Zlatan blev själv berörd när han fick frågan om familjen kom på tal under presskonferensen.

– Det där var ingen bra fråga. För jag hade Vincent så här (signalerar mot bröstkorgen), som grät när jag lämnade honom, sa Zlatan och fick tårar i ögonen.

LÄS MER: Helena Segers hemliga liv utan Zlatan

Foto: TT