Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna visar – så ser Anna Ankas dotter Elli ut idag

02 nov, 2022, 06:00 
Anna Anka och Elli Anka

Anna Ankas dotter Elli har vuxit upp.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Anna Anka gjorde stor succé i samband med sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar 2009. Hon blev både älskad och ogillad för sin kontroversiella frispråkighet och delade det svenska tv-folket i två läger.

Då var hon gift med sångaren Paul Anka, som hon gifte sig med 2008. Paret gick skilda vägar två år senare och Anna uttalade sig flera gånger kritiskt om skilsmässan, även om hon kände en viss tacksamhet.

– Jag är trots allt tacksam för vad Paul gjort. Jag lärde mig så mycket om vad jag inte ville ha. Utan det hade jag inte uppskattat det jag har med David (Anna Ankas nuvarande man David Johansson reds anm.) i dag, har Anna Anka tidigare sagt till Expressen.

Anna Anka och David Johansson
Anna Anka med nuvarande maken David Johansson.

Förlorade vårdnaden om sina barn

Anna Anka fick sonen Ethan tillsammans med Paul Anka. Då hade hon även dottern Elli sedan ett tidigare förhållande med exmaken Louis Yeager.

Annons

Strax efter skilsmässan från Paul Anka hamnade hon i två vårdnadstvister samtidigt, då båda papporna till hennes barn begärde ensam vårdnad. Det slutade med att Anna Anka inte fick träffa sina barn på flera år.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, sa Anna Anka till Hänt för två år sedan.

Anna Anka, Ethan, Paul Anka och Elli
Anna Anka och Paul Anka under ett besök i Stockholm 2008 med barnen Elli och Ethan.

Så ser dottern Elli ut idag

Den 18 oktober förra året grattade Anna Anka dottern Elli på sin födelsedag.

”Min lilla tjej har vuxit upp. Du har blommat upp och blivit en helt otrolig kvinna. Du har allt, utseendet, talangen, drivet och själen. Jag föll för dig redan innan jag såg dig. Din första spark i magen är ett ögonblick jag kommer minnas för alltid”, skrev hon på Instagram.

Annons

Elli tävlar idag i ridsport och är bosatt i Texas. I en intervju med Sidelines Magazine berättade hon om sin faiblesse för hästar och vad det var som fick henne att lockas av sporten.

– Mina föräldrar skilde sig när jag var väldigt liten, så hästar blev som terapi för mig. Stallet har alltid ett tryggt ställe för mig genom livet, och framförallt när det varit tufft. Hästarna är fortfarande en trygghet för mig – det handlar om tävling, men också om bandet man har till sina hästar, sa hon då.

Så här ser Elli ut idag!

Foto: TT

Annons