Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya flickvännen Christina Sas kärleksgest till Björn Ulvaeus – inför alla

15 jul, 2022, 11:00 
Björn Ulvaeus och Christina Sas

Det råder ingen tvekan om att kärleken spirar!

Annons
5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Det är kärlek i luften – i alla fall om du frågar ABBA-legendaren Björn Ulvaeus, 76. Han har nämligen hittat kärleken på nytt, i danska Christina Sas.

På premiären av föreställningen Pippi på Cirkus dök han upp med den nya flickvännen vid sin sida för första gången offentligt – och det råder ingen tvivel om att paret är kära...

Skiljde sig efter 41 år

Det var i februari som Björn och dåvarande hustrun Lena Ulvaeus meddelade att de beslutat att gå skilda vägar, i ett gemensamt uttalande.

"Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans" skrev paret som varit gifta i 41 år.

Lena Ulvaeus och Björn Ulvaeus
Ex-makarna Lena Ulvaeus och Björn Ulvaeus på GES-premiären i slutet av september i fjol.

Nu visar Björn upp sin nya kärlek, och det var till sajten Hänt som han bekräftade relationen.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa ABBA-artisten.

Annons

Lenas ord om relationen

Ex-frun Lena kommenterade sin ex-makes nya romans i Expressen, och för henne ska det inte ha kommit som en överraskning, utan hon visste om att Björn och Christina hittat varandra.

Deras relation verkar dessutom fortfarande vara fin.

– Vi är inte osams på något sätt och jag önskar honom all lycka, säger hon.

– Jag kommer leva vidare som vanligt. Jag jobbar extra som relationsvärd på sjukhuset och det tycker jag är jättekul. Och jag har mina barn och barnbarn och så där, och Björn och jag är jättesams, så det är inga problem.

Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus och Christina Sas på Pippi-premiären.

Kärleksgesten

Björn och Christina verkar onekligen kära, och såg väldigt glada ut när de gick längs röda matten sida vid sida. Exakt hur länge paret har träffats är inte bekräftat.

När Björn visade upp sin nya flickvän var det en detalj som stack ut, och den lämnar inga frågetecken kring hur mycket turturduvorna gillar varandra.

Christina bar nämligen ett guldfärgat halsband, med namnet Björn bokstaverat runt halsen, något som bland annat Aftonbladet snappat upp. Så fint!

Foto: TT

Annons