Nya Ica-Stig avslöjad! Se namn och bild på Loa Falkmans ersättare

björn kjellman suzanne reuter ica-stig-ica-stina

suzanne reuter
Populära skådespelaren Björn Kjellman blir nya Ica-Stig, och han får sällskap av Suzanne Reuter som Ica-Stina!
Slå på ljud

I slutet av december meddelade skådespelaren och artisten Loa Falkman att han lämnar rollen som "Ica-Stig" i TV4:s omtyckta reklamföljetång. Och nu står det klart att det blir Björn Kjellman som ersätter Loa i rutan.

– Ut med det gamla och in med det nya, sa Loa Falkman i Ica-reklamen som släpptes strax innan nyår.

Ica avslöjar vem som blir nya Ica-Stig

Sedan Loa meddelade att han slutar har matjättens reklamfilmer innehållit ledtrådar om vem som kommer att bli nya Stig. Och spekulationerna och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. I kommentarsfältet har flera gissat på bland andra Suzanne Reuter, Johan Rheborg, Staffan Ling, Måns Zelmerlöw, och Björn Kjellman. Några av namnen har även gått ut och dementerat ryktena. Björn Kjellman sa till exempel:

– Nej det kommer jag inte göra, men det hade ju varit ett drömgig.

Men det var alltså en bluff, för i själva verket så var det Björn Kjellman hela tiden!

Karin Trnblom/TT

Men Ica nöjde sig inte där. Många trodde på en kvinnlig Ica-Stig, och det fick vi! Ica-Stig har nämligen en Ica-Stina vid sin sida, och det är Suzanna Reuter som kliver in i den rollen.

Johan Rheborgs kommentar om ryktena om Ica-Stig

Johan Rheborg var också en av favoriterna men kunde uteslutas från listan efter ett uttalande tidigare i veckan.

"Nej, det är givetvis inte jag. Är inte redo att lägga av ännu. Dessutom vore jag alldeles för dyr", skrev Johan Rheborg på Twitter följt av hashtagen ”icastig”. När det kommer till kvinnliga ersättare har Suzanne Reuter varit favorittippad. Även Mia Skäringers namn har man kunnat se i toppen på spelbolaget Bettsons lista.

Foto: TT