Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya intima bilderna från kyrkan och festen – avslöjanden om Pernillas och Christians stora dag

08 dec, 2023, 12:00 
Louise Wibergh Lenti
Pernilla Wahlgren Christian Bauer
Det vackra vinterbröllopet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer lämnar inte ett öga torrt.
Annons
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbeskedBrand logo
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbesked

I onsdags fick vi reda på den stora nyheten att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer skrotat sin idé om ett bröllop bland palmer och istället gift sig i smyg i Sverige!

Det var lördagen den 2 december som det hemliga bröllopet ägde rum inne i Lidingö kyrka. Det var en liten och intim vigsel med endast den närmsta familjen närvarande.

Bjuder in gång på gång

Näst efter kungafamiljen kan man nog påstå att familjen Wahlgren/Ingrosso placerar sig som Sveriges mest kända familj. Vi har följt dem i flera generationer och än tycks inte intresset svalna.

Annons

Pernilla Wahlgren är dessutom en extremt bjussig person. Hon har bjudit in oss till hela 14 säsonger av Wahlgrens värld där vi fått följa med henne tätt inpå i vardagen. Det vi inte får se i programmet får vi möjlighet att höra i hennes podcast Wahlgren & Wistam där hon släppt över 450 avsnitt.

Kanske var det därför inte så konstigt att det omtalade och efterlängtade bröllopet skedde i hemlighet bortom offentligheten. Just den här gången fick den magiska stunden hållas liten och intim.

Men, i sann Wahlgren/Ingrosso-anda har familjen nu bjudit på underbara bilder från den sagolika dagen.

De nya bilderna

När bröllopet avslöjades publicerade Pernilla och Christian ett inlägg på Instagram samtidigt med texten "So this just happened….!" och de mer eller mindre välte internet. Kommentarsfältet flödade över av hjärtan och lyckönskningar till det vackra paret i den gnistrande snön.

Nu har det tillkommit fler bilder och filmer som dottern Bianca Ingrosso lagt upp på sin story på Instagram. Där får vi bland annat se en tårögd Bianca och Benjamin när mamma går mot altaret...

Annons
WahlgrenBröllop

...och den magiska stunden där pappa Hans lämnar över Pernilla till en väldigt rörd Christian.

Bauer Wahlgren Bröllop

Pernilla delar även ett fantastiskt klipp där hon och Bauer dansar ner för altaret när de är så nygifta man bara kan bli. Här har vi ren och skär eufori!

Annons
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer wedding

Vi får även se glimtar från bröllopsfesten som ägde rum hemma i Pernillas nybyggda lyxvilla. Självklart ses härliga Benjamin vid pianot och Bianca tog möjligheten att gosa lite extra med morfar.

Wahlgren Bauer Bröllop

Tack för att ni fortsätter att dela med er och stort grattis igen till det strålande brudparet. Länge leve kärleken!

Foto: Instagram

Annons