Nya kärleksbilden på Zlatan och Helena – privata ögonblicket ombord på lyxyachten

26 aug, 2022, 11:30 
AvSimon Holm Stålhand

Så härligt att se!

Annons

Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, 40, vann ligan med Milan förra säsongen och kommer att fortsätta en säsong till i klubben. Denna gång kommer även hans söner, Maximilian och Vincent, spela i klubbens U17 respektive U15-lag. Sönerna har tidigare tillhört PSG:s verksamhet under Zlatans tid i den franska huvudstaden och kommer senast från Hammarby.

Det betyder att hela familjen kommer att flytta till Italien – och där med överger lyxhuset på Östermalm i Stockholm. Det lyxhuset kostade 110 miljoner kronor.

– En helt egen fastighet i Sveriges dyraste kvarter får väl anses vara ett av Sveriges mest exklusiva boenden. Värdigt en kung, har mäklaren Niklas Bernzton sagt om bostaden.

Recept.se Nyhetsbrev

Men nu har stjärnan semester medan han rehabiliterar sitt sargade knä som han opererade under sommaren. Och det ser definitivt ut som att Zlatan knappast har misskött sin sommarträning. Trots sin ålder så ser han ut att vara i toppform!

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic.

Nya bilderna på paret får alla att le

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger fastnade på bilder när de njöt av vädret under en båtfärd på Zlatans lyxiga yacht i Sardinien, Italien.

Annons

Zlatans lyxyacht har väckt uppmärksamhet och blivit omskriven förut. Den är 29 meter lång, har en toppfart på 27,5 knop och är bland annat utrustad med en stor matsal, cocktailbar och ett innovativt garage som viker ut sig för att skapa en strandklubb på vattennivå. Den har också en mastersvit med dubbelsäng och privat lounge, med inbyggt ljud- och karaokesystem.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Dessutom ska det finnas en liten fotbollsplan med konstgräs ombord. Yachten, en Riva 100 Corsaro, ska enligt uppgifter vara värd över 100 miljoner kronor.

Zlatan och Helena syntes tillsammans skrattandes och lekandes på ett par jetskis. Det var också en bild som visade att kärleken lever kvar, efter alla dessa år. Det är så härligt att se!

Annons