Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya kärleksbilderna på Zlatan och Helena Seger – syns ihop offentligt efter långa tystnaden

22 nov, 2022, 16:00 
AvIbraheem Alsalman

De var på plats för att heja fram Zlatans vän och tillika tennisstjärnan Novak Djokovic.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

"Ibra" slog igenom med dunder och brak för mer än 20 år sedan i Malmö FF. Han har sedan dess spelat i några av världens allra största klubbar så som Barcelona, Juventus, Manchester United och PSG.

Just nu håller Zlatan Ibrahimovic på att återhämta sig från den andra korsbandsskadan. 2017 åkte han på en sådan skada när han spelade i Manchester United och olyckan var återigen framme för snart ett år sedan igen.

Samtidigt som rehabiliteringen fortgår så njuter Ibrahimovic av tillvaron.

Färska bilder som spreds för drygt två veckor sedan visade att Ibrahimovic var på plats för att fira forne lagkompisen Marco Verratti. Duon spelade många år tillsammans i Paris Saint-Germain.

Annons
Zlatan tillsammans med Helena. Foto:

Bortsett från Zlatan så fanns andra lagkamrater till Verratti. Brasiliens storstjärna Neymar och Italiens målvakt Gianluigi Donnarumma närvarade, tillsammans med Argentinas frälsare Lionel Messi. Även brasse-mittbacken och PSG:s lagkapten Marquinhos var på plats.

Nya kärleksbilderna på Zlatan och Helena Seger – syns ihop offentligt efter långa tystnaden

Nu pågår fotbolls-VM och AC Milan har gett spelarna semester. Och då passade Zlatan Ibrahimovic att resa till Turin för att se ATP-slutspelet i tennis mellan Novak Djokovic och Casper Ruud. Ibrahimovic och Djokovic känner varandra sedan tidigare då Djokovic även håller på AC Milan.

Annons
De verkar ha det underbart! Foto:

Bredvid Zlatan satt sambon Helena Seger, något som syns av de nya bilderna som Svensk Damtidning fått ta del av. Sveriges kanske mest kända par hade på sig en varsin "World food program"-hoodie. "Ibra" är som bekant ambassadör sedan många år tillbaka, men det är samtidigt en av få gånger som han syns offentligt med tröjan på sig.

Det är också första gången på många år som han och Helena Seger syns tillsammans i ett officiellt sammanhang. Se de bilderna nedan!

Matchen var över på lite drygt 90 minuter och efter ett starkt förstaset hade norrmannen Ruud inte mycket att sätta emot när den 35-årige veteranen och grand slam-vinnaren Novak Djokovic lyfte spelet.

Segern ger serben 4,7 miljoner dollar, cirka 50 miljoner svenska kronor, i prispengar. Det är den största prispotten i ATP:s historia.

– Det är små marginaler och Casper spelade väldigt bra. Jag är väldigt glad. Jag är tacksam att jag kan serva hem matchen. Sju år sedan senast (han vann ATP-slutspelet), det var länge sen, säger Djokovic i sitt segertal.

Ibrahimovic och tennisstjärnan Novak Djokovic är nära vänner! Foto:
Annons