Nya uppgifter om hemliga miljonuppgörelsen mellan Albert och Charlene

Prinsessan Charlene och prins Albert

Hur kommer detta sluta?

Claudia Albuquerque / Bestimage

Det blåser hårt kring prins Albert och Charlenes äktenskap.

5 skilsmässorykten om Charlene & Albert
0:60

Efter reklamen: 5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

(0:60)

Slå på ljud

Furstinnan Charlene har en minst sagt tuff tid bakom sig. Först insjuknade hon i en bihåleinflammation som strandsatte henne i Sydafrika i ett halvår. I november 2021 var hon åter i Monaco men knappt två veckor senare lämnade hon landet igen. Strax därefter stod det klart att furstinnan blivit inlagd på en klinik där hon vårdades för besvär som inte bara var fysiska.

I slutet av april dök hon äntligen upp i offentligheten igen. Hon deltog på ett motorsportevent, Monaco E-Prix tillsammans med Furst Albert och deras barn, Jaques och Gabriella. Hon verkar vara redo att axla uppdrag igen, men nu kommer det detaljer som oroar världen.

Charlene tillsammans med familjen

Hela familjen samlad.

FREDERIC DIDES/SIPA/Shutterstock

Rykten kring Charlenes äktenskap förbryllar världen

Ryktena kring prins Albert och Charlenes äktenskap har varit många. Den franska tidningen Voici påstod att paret nu har separerat men det har ännu inte kommit några officiella uttalanden.

Tidningen Voici skriver att den påstådda skilsmässan kommer med flera krav, bland annat att Charlene flyttar till Schweiz permanent, och lämnar barnen och Albert i Monaco. De andra två kraven ska, enligt den franska tidningen, vara att Charlene får 127 miljoner kronor per år, samt att hon slipper ha kontakt med sin svägerska prinsessan Caroline av Monaco.

Vändningen kring påstådda uppgörelsen

Men nu kommer ytterligare svängar i dramat.

Voici skriver att Charlene och Albert skrivit på ett "ultra-konfidentiellt kontrakt", där han ska betala henne nästan 127 miljoner kronor per år för att hon ska stanna hos honom.

Men det stämmer inte. I alla fall enligt tidningen Page Six.

Enligt källor till tidningen är de uppgifterna falska.

"Självklart har hon ett generöst äktenskapsföreläggande, men Albert behöver inte betala henne för att stanna", säger en källa nära Charlene enligt Page Six.

"Efter att ha varit borta så länge under sin sjukdom är Charlene så glad över att vara tillbaka med Albert och barnen. De tillbringar varje helg på sitt landställe. Albert stöder Charlene fullt ut och hjälper henne också med hennes välgörenhetsorganisationer", skriver tidningen.

Ryktena är alltså många och vändningarna är knivskarpa. Frågan är hur det hela kommer att sluta...