Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyblivna mamma Bathina Philipson: "Hon är så söt..."

06 okt, 2009, 14:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Bathina njuter av nya livet som mamma.
Bathina njuter av nya livet som mamma.

Mångmiljonären Aje Philipson, 67, är inte bara förmögen. Han har också en barnrik familj. Den 30 augusti föddes hans nionde barn – och hans tredje med unga hustrun Bathina.

Som Svensk Damtidning redan tidigare har avslöjat så har Aje och Bathina Philipson blivit föräldrar till en liten flicka – och det redan den 30 augusti.

Bathina har sönerna Axel, 5, och Hugo, 1, tillsammans med Aje och när hon blev gravid igen hoppades hon förstås att det skulle bli en liten tös.

Och tredje gången gillt,som  brukar det heta. En bättre födelsedagspresent kunde Bathina inte få! Bara drygt en vecka innan hon fyllde 31 kom lillan till världen.

– Allt har gått jättebra. Hon är så söt och fin, men jag har inte landat ännu, berättar Bathina för Se & Hörs Lotta Gray.

Annons

Tur att paradvåningen på Östermalm är rymlig. Det är livfullt i barnkammaren. Med Ajes alla barn – och barnbarn – lär han knappast bli ensam på ålderns höst.

Aje är ju niobarnsfar och har sedan tidigare Nina, 37 år, Anja, 36, och Andreas “Coci”, 31,  med Grete Qviberg och Victor, 21 år, Johan, 19, och Louise, 17, med Gisela Schöön.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons