Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhet! Elin Nordegren gravid med tredje barnet

14 jun, 2019, 16:13 
Agneta Nisbeth
Elin Nordegren
På nya bilder som kommit ser vi att svenskan Elin Nordegren, också känd som Tiger Woods exhustru, väntar sitt tredje barn.
Annons

Flera tidningar, både brittiska och amerikanska, har avslöjat vem Elin Nordegrens nye kärlek är – nämligen ytterligare en idrottsman. Närmare bestämt Jordan Cameron.

Ni kom kanske ihåg hur Elin slog till den dåvarande maken Tiger Woods bil med en golfklubba sedan hon kommit på honom att vara otrogen. Och dessa bilder och Tigers otrohetsskandal toppade sedan de flesta tidningars omslag under ett bra tag.

Blev en bra deal för Elin

Efter sin offentliga skilsmässa från golfaren Tiger Woods, sedan han visat sig vara bedra henne med massor av andra kvinnor – fick Elin en mycket bra skilsmässo-deal med närmare en miljard på banken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
elin nordegren tiger woods

Förutom att hon köpt ett gigantiskt hus i Florida och dejtat en annan miljardär, Chris Cline, så har det varit mycket tyst om Elin. Det vi vet är att hon tagit en examen i psykologi på Rollins Collage Winter Park i Florida. Och att hon som sagt blivit kär igen. Och att hon är gravid!

Annons

Visade upp babymagen

Elin Nordegren, 39, visade nämligen upp sin babymage under en fotbollsmatch häromdagen då sonen Charlie Woods, 10 och dottern Sam, 11 spelade tillsammans. Det var en tydlig bula och snacket startade genast i pressen.

Jordan Cameron

Tidningen Daily Mail blev också den som först kom på vem som kan vara pappa till den kommande bebisen. Nämligen sportstjärnan Jordan Cameron, 30, som haft en lysande karriär i NFL och bland annat har spelat för Miami Dolphins. Ni ser honom på bilden här ovan.

Cameron har själv en son

Cameron har själv en son, Tristan, 11, från ett tidigare äktenskap skriver både Daily Mail och Page Six som också berättar att Jordan och Elin varit ihop under ett par år nu.

Page Six säger att Elin antagligen kommer föda i höst och att hennes bägge barn från äktenskapet med Tiger Woods är överlyckliga att få ett syskon. Elin och Jordan ska dock inte vara gifta än, bara sambos. Däremot har ingen av sajterna lyckats få tag på Elin för en kommentar. Så den fina babybulan (som ni kan se hos Daily Mail eller på US Weeklys Instagram här)  får väl tala för sig själv…

Foto: TT

Annons