Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-Jenny Alversjös son Leo har blivit vuxen – och de är kusligt lika!

07 okt, 2023, 05:00 

Jenny Alversjö visar upp sonen!

Annons

En av Nyhetsmorgons mest älskade profiler är Jenny Alversjö, 49. Ja, hon är såpass populär att tittarna inte nöjer sig med att se henne i rutan om mornarna, de vill ha mer.

Det märks inte minst genom att hon på Instagram har hon drygt 60 tusen följare som vill få sig en inblick i hennes liv när kamerorna slocknar. Och där visar hon nu också upp sonen Leo, 20!

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Jenny Alversjös kärlekslycka efter uppbrottet från ex-maken

Ihop med ex-maken Patrik Larsson fick Jenny Alversjö två idag vuxna barn, Olivia och Leo. Efter tio år som gifta gick Jenny och Patrik skilda vägar 2017.

Annons

– Jag tror att livet hände. Vi hade varit tillsammans i nästan 20 år och växte ifrån varandra. På engelska säger man ”you fall in and fall out of love”. Jag tycker att det är fint. Det är okej att sluta älska någon också, har Jenny sagt om uppbrottet till Amelia.

Kärleken hittade tillbaka till Jenny i annan skepnad. 2019 berättade hon att Amor pilar träffat henne igen! Den nya partnern var Anders Bernunger, och bestämde sig efter några år för att flytta ihop.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, berättade Alversjö sin podcast då.

Anders Berunger och Jenny Alversjö
Jenny med sin älskade Anders.
Annons

Så ser Jenny Alversjös vuxna son ut idag

Idag är Jenny alltså lyckligare än någonsin. Hon verkar också njuta av att ha två vuxna barn, och berättar gärna om deras påhitt ihop:

"Snodde med mig sonen på fantastiskt kalas. Älskar att han har åldern inne och säger ja med kort varsel." Skrev hon tidigare i år.

Och så nu igen:

"En getaway med min son som blev så väldigt mycket mer än jag någonsin kunde drömma om. Älskar vuxna barn och framförallt när de vill hänga med mamma.❤️"

Annons

Ja, tänk vilken lyx att kunna umgås med sina barn som vänner. Och visst är Leo slående lik sin mamma? Det konstaterade i alla fall följarna sist hon laddade upp en bild på honom:

"Så lik sin mor"

"Lika som bär"

Foto: TT

Annons