Nyhetsmorgon-kollegornas privata avslöjande – i direktsändning

01 jul, 2022, 13:00 

Nu berättar programledarna!

Annons

I direktsända Nyhetsmorgon kan allting hända. Som tur är, är programledarna riktiga proffs, och några större fadäser händer så gott som aldrig i rutan.

Men ibland avslöjas saker i sändning som tv-tittarna inte visste om, som den här detaljen om Thomas Ritter och Sofia Geites privatliv...

Relationen med kollegan

Recept.se Nyhetsbrev

Thomas Ritter har smygstartat sitt nya jobb på Nyhetsmorgon, tillsammans med Sofia Geite. När han blir en i den fasta skaran kommer han leda programmet med Rania Shemoun Olsson, vilket han ser framemot.

– Det känns verkligen jättebra. Vi har jobbat ihop både på Nyheterna och Nyhetsmorgon. Vi har väldigt lätt för att jobba ihop och jag gillar Rania även privat, säger Thomas till sajten Hänt.

– Vi umgås lite grann privat. Det gör vi. Rania brukar vara i Halmstad på sommaren och min fru kommer från Halmstad så vi har träffats där i bland på stranden och så där.

Detaljen om privatlivet

Någon annan han har en nära kontakt med är just morgonens parhäst Sofia Geite. Thomas Ritter har figurerat i Nyhetsmorgon flera gånger förut som vikarie, och är också erfaren nyhetsankare på kanalen. Han har rört sig i TV4s lokaler länge, så det är inte konstigt att han redan har en bra relation till sina "nya" kollegor.

Annons

Och i morgonens sändning av Nyhetsmorgon pratades det läsning, eller närmare bestämt bristen på den. Under sommaren läser skolbarn nämligen mindre, och det diskuterades olika metoder för att främja läsning under sommarlovet.

Då berättade Sofia Geite hur det går till på sina barns skola – och berättade att Thomas Ritters barn går i samma! Faktum är att TV4-profilerna är grannar, så det hela är faktiskt inte så märkligt.

Foto: TV4/Instagram, Nyhetsmorgon

Annons