Anders Pihlblads nya pryl leder till spekulationer - alla ser samma sak

08 jul, 2022, 15:00 
Nyhetsmorgonprofilen får en kaffemugg med sitt ansikte på

Oj! Kanske något värt att skaffa?

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Nyhetsmorgon har kommit att bli en trevlig rutin för många på morgonen under åren. Kanske har du det i bakgrunden på jobbet eller hemma? Vissa sitter som fastklistrade framför TV:n! Det är ju trots allt ett väldigt händelserikt program med mycket igång samtidigt.

Välkända ansikten i nyhetsmorgon-studion

De som vi är vana vid att se i studion på morgonen är Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Martin Järborg, Jenny Alversjö och Anders Pihlblad. Även Steffo och Jenny Strömstedt är vanligt förekommande när det gäller att guida oss igenom sändningarna.

En av programledarna , Anders Pihlblad, 54, är nu högst aktuell med jobb på Almedalsveckan. Anders Pihlblad har flera gånger under sommaren påmint oss om att han ska ansvara för att bevaka politik i höst och han tjuvstartar alltså redan nu.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Fått egen kaffemugg

På plats på Almedalsveckan är även maken och TV4-kollegan Henrik Alsterdahl, 42, som stolt visar upp Anders alldeles egna - Ja, hör och häpna - Kaffemugg! Det är nämligen Anders ritade ansikte på muggen.

Följarna reagerar i kommentarerna:

"Snygg mugg, en sån skulle man ha" skriver en användare.

"Vill ha" skriver en annan.

Så var hittar man denna mugg att köpa om man är ett inbitet Nyhetsmorgon-fan?

Det är väldigt oklart. Kanske är kaffemuggen Anders egna och då endast kommer i ett exemplar? Häftigt är det i alla fall!

Utöver att finnas med på en kaffemugg och arbeta på Almedalsveckan så har Anders kunnat njuta av fina Visby med sin Henrik. De har bland annat lagt upp fina bilder i kvällssolen och umgåtts med vänner.

Så trevligt att jobb kan balanseras med annat. Visby ser riktigt soligt och trevligt ut!

Foto: Instagram

Annons