Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-profilen skiljer sig – ärliga orden

09 jan, 2023, 09:41 

Click to add subtitle

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 saker du inte visste om Matilda BozaBrand logo
5 saker du inte visste om Matilda Boza

Relationsakuten är ett uppskattat inslag i Nyhetsmorgon och därför var det många som reagerade när en av medlemmarna, Nisse Edwall, 42, under måndagen meddelade på Instagram att han skiljer sig från frun Li Swärd Edwall, 41.

”Jag och Li bestämde oss för några månader sen att vi ska separera. Allt handlar nu om att göra det så smidigt för barnen som möjligt”, skriver han på Instagram.

Utöver att delta som relationexpert i tv driver Nisse Edwall även ”Pappapodden”, där han pratar om livet som familjefar. Det är en del av anledningen varför han går ut med ett meddelande om skilsmässan, som han i största möjliga mån vill hålla privat.

Annons

”Jag har inte tänkt att prata mer om det här utan kommer att hålla det privat, men det kändes ändå rimligt att gå ut med det här i och med mycket av min verksamhet går ut på att prata om mitt privatliv”.

Annons