Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-profilen Thomas Ritter tackar för sig – försvinner från rutan

03 jul, 2023, 12:30 
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter

Thomas Ritter försvinner från Nyhetsmorgon.

Annons

Thomas Ritter är en riktig TV4-veteran. Han har arbetat på kanalen i hela 23 år, och mestadels av tiden har han ägnat åt nyhetssändningar. Men sedan en tid tillbaka har han fungerat som Rania Shemoun Olssons parhäst i Nyhetsmorgon.

Rania och Thomas om förändringarna i NyhetsmorgonBrand logo
Rania och Thomas om förändringarna i Nyhetsmorgon

Thomas Ritter försvinner från Nyhetsmorgon

Nu har dock både Thomas och Rania tackat för sig. Semester väntar och vi tittare blir utan duon i flera veckor.

"Nu tackar det här semestergänget för sig!", skriver TV4 i ett Instagram-inlägg där Thomas och Rania har sällskap av sportankaren Ali Reza, kocken Daniel Lindeberg och gästen Tommy Körberg.

Thomas kommer dock få en TV4-prägel även på semestern. Han träffade nämligen hustrun Paula Ciavarella på jobbet. I dag har de varit gifta i 12 år och har döttrarna Claudia och Isabel.

Annons

– Hon jobbar också på TV4. Vi träffades på TV4 Stockholm en gång i tiden. Jag vet inte om det var något sånt kungaklick utan vi jobbade tillsammans. Hon var reporter då, eller redaktör, och jag programledare. Så vi jobbade ihop och gillade varandra, har Thomas berättat för Hänt.

Ska resa till Italien

Thomas och Paula ska semestra lite på egen hand också.

Thomas Ritter
Paula Ciavarella, Thomas Ritter och döttrarna Claudia och Isabel

– Det blir lite blandat. Jag ska till Italien här första vändan för att cykla. Det gör jag varje sommar. Sen kommer jag hem och jobbar lite, sen blir vi lite i Stockholm, sen ska vi till Åland vilket vi alltid brukar göra varje sommar, har Thomas sagt till Hänt.

Semestern är annars en tid för Paula och Thomas att umgås. Paula jobbar med 19- och 22-Nyheterna, vilket innebär att hennes arbetstider ibland synkar dåligt med Thomas.

– Det funkar bättre än man tror. Folk undrar alltid hur sjutton vi får ihop det men det funkar bra. I och med att vi jobbar obekväma tider så är vi lediga då och då i veckorna. Det är väldigt bra med barnen också, det är alltid en som kan lämna och alltid en som kan hämta. Det är nästan alltid någon hemma när de kommer hem, har Thomas berättat.

Annons