Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-profilens ansikte helt förvridet – tvingas ropa på hjälp i panik

11 maj, 2023, 17:00 
Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom drabbades av fullskalig panik i Nyhetsmorgon och ropade på hjälp!

Annons

Maria Forsblom är lugnet förkroppsligat i Nyhetsmorgon i TV4. En mild, varm och sympatisk ledsagare på morgnarna, när ett leende kan göra mycket för att kicka igång dagen.

Det krävs mycket för att få Maria ur balans när hon jobbar – men Anders Pihlblad lyckades.

6 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom får panik – tvingas skrika på hjälp i direktsändning

Per Skoglund, den store spjuvern i Nyhetsmorgon-sammanhang, var på besök i studion. Han var där för att prata trav, sin vana trogen, men den här gången ville han att Maria och Anders skulle få en mer handfast känsla för sporten.

Sagt och gjort så drog han med sig en häst och vagn och parkerade den framför sina förbluffade TV4-vänner. Det var inte en riktig häst, ska sägas, men vagnen var definitivt äkta vara.

Annons

Anders fattade mod och satte sig i vagnen och fattade tyglarna. Bredvid honom stod Maria, som tittade på med skeptisk uppsyn. Och hennes skepsis blev nästan berättigad någon sekund senare, när Anders drog i tyglarna.

Plötsligt höll vagnen på att välta bakåt. Marias ansikte förvreds i paniken, vilket TV4 var snabba att fånga med hjälp av en skärmdump som de senare publicerade på Nyhetsmorgons officiella sida.

Maria Forsblom i Nyhetsmorgon
Rädslan förvandlade plötsligt Maria till Munchs Skriet!

Men minspelet var inte nog. Ett avgrundsvrål steg upp från Maria, och hennes kroppsspråk vittnade om att rädslan inte var spelad för kamerans skull, den var på riktigt.

– Åh gud, herregud! utbrast Maria.

– Men hjälp. Han var en halv sekund från att dratta i backen. det här är allt annat än stabilt. Men gud vad rädd jag blev.

Anders såg också omskakad ut, men log glatt. Per Skoglund höll på att gå under i ett skrattanfall – det är nästan så man misstänker att den här dråpliga scenen var själva målet med att släpa in ekipaget till studion.

Vem är Maria Forsblom?

Förutom att vara en framgångsrik journalist och programledare så är Maria även mamma till sönerna Matheo, 4, och Milian, 6, som hon har tillsammans med sambon Emil Hägglöf.

Annons