Nyhetsmorgon-stjärnan bekräftar romansen – har pågått bakom kamerorna

23 dec, 2022, 14:00 
Nyhetsmorgon-gänget. Soraya Lavasani, Anders Pihlblad, Maria Forsblom, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jenny Alversjö och Martin Järborg

Vilken lycka – kärleken spirar! Nu berättar hon allt.

Annons

Vi ser dem nästintill varje morgon, gänget framför kameran i Nyhetsmorgon. I flera timmar per dag, varje dag, får vi följa Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt, och resten av gänget.

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Visst kan man tro att man därmed har full koll på vad som pågår i deras liv – men så är inte fallet. Nu avslöjar en välkänd Nyhetsmorgon-profil att hon funnit kärleken!

Så fick Carolin Björnerhag jobb på Nyhetsmorgon

Recept.se Nyhetsbrev

Det är ju så många mer än bara programledarna som gör Nyhetsmorgon till vad det är. För vad vore programmet utan Marcus Noterius dråpliga påhitt, Leif GWs sylvassa krimanalyser och Per Skoglunds travuppdateringar?

Carolin Björnerhag är en av dem som snabbt seglade upp som en tittarfavorit. Hon gör inslag ute på fältet, träffar spännande människor och gästar studion med segmentet Sänt i veckan. 36-åringen går verkligen igenom rutan – hennes sprudlande energi gör att tittarna bara vill ha mer.

En bild från TV4-reportern Carolin Björnerhags Instagram då hon står i Nyhetsmorgon-studion och berättar om sitt nya inslag Sänt i veckan
I höstas började Carolin synas i rutan ännu mer, närmare bestämt varje fredag!

– Jag gjorde ett reportage med Knut, 90 +, som skulle springa maraton, och nåt rätt gjorde jag väl, för de valde ingen annan efter det, berättar Carolin för Hänt, om hur hon landade reporterrollen på Nyhetsmorgon.

Annons

Om inte det var tydligt innan, kom i veckan ett kvitto på hennes popularitet: Carolin tar över programmet Bonde söker fru – så gick det sen, och ersätter Linda Lindorff!

Nyhetsmorgon-stjärnans avslöjande om kärlekslivet

Det är inte heller bara yrkeslivet som går som en dans på rosor. Nu avslöjar Carolin för Nöjeslivet att det går minst lika bra privat – och har gjort det ett tag!

– Vi har varit ihop sen i mars, men jag har väl valt att inte gå ut med det offentligt på något sätt. Dels vet jag inte om jag tycker det är så intressant, det är något jag håller för mig själv eftersom han inte har något intresse av att vara en offentlig person. Än så länge i alla fall, berättar hon.

Det har alltså pågått ett tag bakom kulisserna, men hon har valt att hålla det hemligt – tills nu! Nu kommer det med andra ord bli extra mycket kärlek i Carolins liv – både på jobbet och privat.

Carolin Björnerhag på vimmel
Carolin har minst sagt flyt.

Foto: TT

Annons