Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-stjärnan har ändrat om sitt utseende – efter all kritik

18 jul, 2023, 20:31 

Nu visar stjärnan upp sitt nya utseende.

Annons

Att synas i rutan dagarna i ända har sina för- och nackdelar. Det är hundratals människor som tittar – och som gärna gör sin åsikt hörd.

Det fick Nyhetsmorgon-programledaren Martin Järborg smaka på när han experimenterade med sitt utseende. Men nu har han fått sig en ny look, igen.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Martin Järborg kritiseras efter utseendeförändringen

Martin Järborg har tagit tittarna med storm. Ja, veteranen Steffo Törnquist sa till och med i en intervju med Svensk Dam att det är Martin som kan fylla hans skor när han tids nog går i pension.

Och den 44-årige programledaren har dessutom skaffat sig något av ett signum, nämligen hans stil. Han gjorde sig känd för att ha en felfri frisyr och skjorta och kavaj – helt enkelt ett välpolerat yttre.

Annons

Men så under de senaste månaderna har han valt att experimentera lite med sin stil. Han lät håret och mustaschen växa fritt, något som inte föll alla tittare i smaken.

– Alla tycker att det här håret är gräsligt, men då slår ju min trots till. När jag får sånna mail och DM, då fortsätter jag med håret, sa Martin i morgonradioprogrammet Gott Snack.

Soraya Lavasani och Martin Järborg
Martins nya stil.

Martin Järborg visar upp nya utseendet efter kritiken

I Gott Snack berättade han också om sin stilförebild, skådespelaren Robert Redford. Men det var inte nog för att övertyga tittarna.

Annons

När Martin dykt upp i rutan nu under sommaren har i det dolda genomgått en utseendeförändring som omedelbart fått tittarna att reagera – mustaschen är borta.

"Så snygg utan mustasch Martin. 10 år yngre." Kommenterar en skarpsynt tittare.

"Passar så bra utan mustasch" Skriver en annan.

"Martin är så snygg utan mustasch" Påpekar en tredje.

Kanske blev sommarhettan för mycket, eller så var det något annat som fick Martin att göra en mindre "make over" under semestern. Men en sak är säker: håret, ja, det har stannat.

Foto: TV4/Instagram

Annons