Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-stjärnan separerar – slår tillbaka mot ryktena

01 mar, 2023, 08:00 
Relationsexperten Anna Bennich och maken Andreas Dahlin går skilda vägar.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anna Bennich har i flera års tid varit ett återkommande ansikte i Nyhetsmorgon, där hon i rollen som relationsexpert suttit i olika paneler och svarat på tittarnas frågor om relationer.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Hon har även pratat i Sommar i P1 2020, skrivit flertalet böcker och föreläst. I sitt sommarprat pratade hon bland annat om ensamhet, vänskap, relationer och sin egen skilsmässa från ett tidigare äktenskap.

Sedan 2018 har hon varit gift med Andreas Dahlin, men nu berättar relationsexperten att hon och maken separerat.

Annons
Anna Bennich och maken Andreas Dahlin separerar
Anna Bennich skriver på Instagram att hon och maken Andreas Dahlin separerat.

Anna Bennich separerar

I ett inlägg på Instagram skriver Anna Bennich att hon känner sig tvungen att gå ut med separationen, då den senaste tiden uppstått en rad ”olyckliga spekulationer”.

”Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad”, skriver hon på Instagram.

”Det pågår alltså ingen otrohet. Däremot är ju en separation som de flesta vet nästan alltid en ganska tung och sorglig process”.

Anna Bennich och Hanna Wallensteen
Anna Bennich är en välkänd relationsexpert och har synts i flera program. Här är hon och psykologen Hanna Wallensteen i programmet Fråga Doktorn i TV4.

Foto: TT/Instagram

Annons