Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-stjärnan Sofia Geite visar upp nytillskottet i familjen

13 apr, 2023, 08:30 

Familjelyckan är ett faktum!

Annons

Sofia Geite håller ofta ställningarna i Nyhetsmorgon, och där gör hon stor succé. Hon går rakt igenom rutan! Framgångarna är ett faktum även bakom kameran.

Sofia Geite har blivit moster, och nu visar hon upp bebisen – och avslöjar namnet!

7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Sofia Geite visar upp bebisen Vilmer

Det var på nyårsafton som Sofia Geite på sin Instagram gav det glädjande beskedet att hon skulle bli moster igen. Men det skulle inte ta slut där. När sajten Hänt nådde henne visade det sig att storken varit framme två gånger! Båda hennes lillasyskon väntade nämligen tillökning.

Annons

Det kommer bli ett år av mycket bebisgos, med andra ord. På sin Instagram visar Sofia nu upp lillasystern Linnea Geites bebis.

"Mosters skatt. Dig ska vi skämma bort, lilla Vilmer" skriver TV4-stjärnan under bilden.

Sofia Geite visar upp sin systers son på Instagram

Bebisen kommer såklart vara i goda händer. Tillsammans med maken John Edlund har Sofia Geite barnen Elsa och Ester – och en helt ny kusin är ju påväg!

Sofia Geites relation till Jessica Almenäs

Nyhetsmorgon-stjärnan är faktiskt inte den enda tv-kändisen i familjen. Maken John är sportkommentator på TV4 – så de är dessutom kollegor. John Edlund har ägnat den större delen av sin karriär till trav, men på senare år är det hockey och friidrott som gäller.

Annons

Dessutom är det en kändistät familj på flera vis. Sofia Geite är bonusmamma till Jessica Almenäs son Jack. Likt Geite och Edlund, har även Jessica jobbat på TV4 – så det verkar vara något i luften.

Sofia Geite har tidigare berättat för Hänt om relationen till Jessica Almenäs, som är mycket god:

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär.

Jessica Almenäs
Jessica Almenäs.

Foto: TT/Instagram

Annons