Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nytt kändisbröllop i Hollywood

08 jan, 2015, 11:44 
Agneta Nisbeth
Annons
cameron-diaz-ste

Skådespelerskan Cameron Diaz har gift sig med rockstjärnan Benji Madden. Bröllopet ägde rum hemma i villan!

Här går det undan! Stjärnskådisen Cameron Diaz, 42, och rockmusikern Benji Maddens, 35, har gift sig – efter bara sju månader tillsammans. Deras förlovning blev känd i början av december efter att Cameron promenerat på Hollywoods gator med en stor diamantring på ”rätt finger”. Bröllopet blev en intim ceremoni hemma i Beverly Hills-villan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
cameron-diaz-benji-madden-ste

Och förutom brudgummen hade Cameron tjejkompisarna Nicole Richie och Drew Barrymore vid sin sida. De var nämligen med i brudtärne-styrkan.

– Vi kunde inte vara lyckligare över att börja vår nya resa tillsammans, omgivna av vänner och familj, säger paret i ett gemensamt uttalande som tidningen People har tagit del av.

wedding-diaz-ste

En paparazzi-bild från bröllopet i trädgården.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

 

Annons