Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Obekväma stämningen i direktsändning – Jenny Strömstedt ställer Peter Magnusson mot väggen

07 apr, 2024, 10:00 
Vendela Lönnqvist
TV4
Stämningen går nästan att ta på...
Annons

Det blir en riktigt obekväm stämning i Nyhetsmorgon-studion när Jenny Strömstedt intervjuar skådespelaren Peter Magnusson och regissören Martin Persson inför deras nya podcast "Allt vi inte lärt oss om kärlek".

Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Kändismännen ringer upp sina ex i ny podcast

I podden nystar de i vad som gick snett i deras tidigare relationer, och ringer bland annat upp sina ex-flickvänner som får ge sina svar på varför.

Anledningen? Att göra om och göra rätt, åtminstone i nästa relation.

– Det finns alltid ett mått av självförhärligande när man pratar om sig själv. Man säger att mitt problem är att jag är för snäll, jag är för kanon. Vi tänkte att nu ska vi vara självkritiska på riktigt och plocka fram det som kan bli bättre, säger Peter Magnusson i Nyhetsmorgon.

Annons

Jenny Strömstedt ställer skådisen mot väggen

När de i ett avsnitt ringer upp en av Peters ex-flickvänner får lyssnarna reda på att Peter lämnade rummet innan hon hunnit prata klart och dessutom klagade på hennes parfym.

– Ni var ju inte tillsammans så länge. Ditt beteende då, att kritisera någons parfym och, som ni säger i podden, inte lyssna när någon börjar prata utan istället lämna rummet. Har du liksom kunnat...? Det är ju en sak att bli medveten om det och en annan att göra bättre, säger Jenny Strömstedt.

Peter Magnusson har snabbt ett svar på tal:

– Parfym, vad fan, det är väl bara att byta parfym. Jag var tvungen att stanna bilen och veva ner rutan för att det luktade illa. Det är ju lätt att lösa. Sen är det tråkigt att jag går ut ur rummet, men det jobbar jag på, att vara kvar när någon säger något, säger han.

"Blir någon typ av tävling"

Jenny Strömstedt skrattar till. Martin Persson förklarar att han i parterapi lärt sig att det handlar om att ställa sig i den andra personens skor för att försöka förstå sin partner.

Annons

– Det har jag aldrig varit bra på. Jag tycker att i alla relationer, när det hettar till, så blir det någon typ av tävling, säger han.

I intervjun förklarar Peter Magnusson att det i slutändan, i alla relationer, handlar om att vara ärlig med och om sig själv från första början.

– I början av en relation försöker man få fram en vacker bild av sig själv. Men i grund och botten, för att en relation ska funka, är det bara ärlighet som gäller och det är väl bra om man kan plocka fram det direkt, säger han i intervjun med Jenny Strömstedt.

Annons