Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ödesbeslutet mellan Anton och Sofia efter Gift vid första ögonkastet – tvingas lämna

29 apr, 2021, 14:00 
Ellen Myrgård Lindén
Gift vid första ögonkastet Anton och Sofia
Anton Pehrson, 29 och Sofia Lindhe, 25, ville fortsätta som äkta makar efter Gift vid första ögonkastet. Och nu har de tagit ännu ett beslut, som handlar om den framtida relationen.
Annons
11 vackra klänningar vi glömt att prinsessan Margaretha har burit!Brand logo
11 vackra klänningar vi glömt att prinsessan Margaretha har burit!

Sagan om Anton Pehrson och Sofia Lindhe fick ett lyckligt slut när de båda svarade ja på frågan om att fortsätta vara gifta. I efterhand har paret beskrivit matchningen som "perfekt" och menar dessutom att de kände sig väldigt trygga under hela experimentet. Och tittarna verkar överens om att 'Taco-paret', som blivit Antons och Sofias smeknamn, var två riktiga favoriter i rutan.

Sofia Lindhes ord om relationen med Anton Pehrson

– Vi hade en väldigt enkel resa från första stund. Vi hade väldigt roligt under själva inspelningen och experimentet, och vi gick in i det med samma syn på vad vi hade gett oss in på. Sen när kamerorna slocknade, det var väl egentligen då man insåg att det var helt rätt, fortsätter hon, har Sofia berättat efter programmets slut.

Och Anton håller med sin hustru.

– Det var nästan en läskigt bra matchning. Det är nästan så man blir religiös när man tänker på det. För det var verkligen så, vi hittade varandra. Och vi hade skitkul under de fyra veckorna som experimentet varade.

Annons

I dag, flera månader senare, fortsätter deras kärlek att engagera och i en ny intervju med Expressen berättar Anton och Sofia hur framtiden ser ut. I februari flyttade Anton till Stockholm permanent och nu bor paret i Sofias enrumslägenhet.

Beslutet om framtiden

– Det föll sig väldigt bra för det företaget han jobbar för hade ändå tänkt öppna upp kontor i Stockholm. Så vi hade tur där, berättar Sofia.

Hon fortsätter:

– När jag blir klar med utbildningen så blir det nog en ny lägenhet i Stockholm, säger hon.

Trots att Anton Pehrson verkade något tveksam till storstaden, under programmet, är han övertygad om att det är där de har sin framtid.

– När vi byter upp oss till något större så kommer det vara i Stockholm och inte i Alingsås.

Foto: TT

Annons