Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineKate Middleton

Officiellt – Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig: "Inte ett beslut jag tar lätt på"

12 dec, 2023, 06:30 
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har bestämt sig.

Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit tillsammans i över två decennier. Många tänkte nog att de skulle bo ihop i Sverige och Stockholm för gott när Zlatans fotbollskarriär väl var över.

Men så kom vändningen. Det ryktades om att Zlatan skulle bege sig iväg – och nu är det officiellt.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Zlatan och Helena Seger har bestämt sig

Zlatan har nämligen värvats till företaget RedBird, som äger klubben AC Milan – Zlatans sista lag i karriären. Nu ska Zlatan bli ett slags rådgivare för ägarna och också spela en ännu inte specifierad roll inom den sportsliga verksamheten.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Det innebär att Zlatan stannar kvar i Milano.

– Det här är inte ett beslut jag tar lätt på. Det är väldigt viktigt och personligt för mig och min familj. Jag har tänkt länge och mycket på det första steget i min karriär utanför fotbollen, säger Zlatan om beslutet enligt Sky Italia.

Annons

– För mig och min familj är detta verkligen att komma hem, till den klubben jag älskar, där jag avslutade min spelarkarriär och nu börjar mitt nästa kapitel hos.

Milans ordförande Paolo Scaroni verkar vara väldigt nöjd med sin "värvning".

– Ibra förkroppsligar vad det innebär att vara en mästare. Under hans tid i klubben har vi alla sett hans arbetsmoral, hans beslutsamhet och hans strävan efter framgång, säger han.

Det händer med Helena Seger nu

Zlatan och Helena har som bekant en bostad i 100 miljoners-klassen på Storgatan på Östermalm. Tidigare stannade Helena kvar i Sverige med sönerna Maximilian, 16, och Vincent, 14, medan Zlatan for till Italien för att spela. Men nu har Maximilian och Vincent värvats till Milans verksamhet.

Det ska också sägas att Helena älskar Milano. Hon har ett stort intresse för kläder och skönhet, och Milano ses som lite av ett Mode-Mecka. Därför är Zlatans nya jobb troligen en dröm för henne också.

Annons