Okända detaljerna avslöjas: TV4-kollegornas nära relation bakom kamerorna

26 jan, 2023, 06:00 

Det visar sig att TV4-kollegorna har en privat relation bakom kulisserna.

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"
Här är profilerna i "Efter fem"

Efter fem i TV4 har kommit att bli en stor favorit hos de svenska tv-tittarna!

I programmet ser vi superproffsen Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Maximilian Artell, Henrik Alsterdal och Axel Pileby gå igenom dagens viktigaste nyheter.

Sändningarna bjuder inte bara på allvar utan även skratt och roliga gäster i studion! Kanske är det just denna kombination som gjort att programmet blivit en sådan tittarsuccé.

Recept.se Nyhetsbrev

Okända detaljerna om TV4-kollegornas nära relation

Det är just genom Efter fem som 31-årige nyhetsankaret Maximilian Artell har blivit ett välkänt ansikte hos svenska folket.

I ett intervju med Aftonbladet har han berättat att han egentligen tänkt bli skrivande journalist, men att han genom en slump fick praktik på TV4 i 20-årsåldern.

Programledare Maximilian Artell på TV4 intervjuas.
Maximilian Artell har under de senaste åren blivit en välkänd TV4-profil.

Och idag är Maximilian minst sagt "en i gänget" på TV4. I samma intervju med Aftonbladet berättar han vilken kollega han umgås mest med på fritiden:

Annons

– Det är framförallt Matilda Boza. Vi har känt varandra sedan vi var små så henne umgås jag nog mest med.

Maximilian Artells föräldratips till Matilda Boza

I september fick Maximilian en dotter tillsammans med flickvännen Julia Hagerius, 24. I intervjun med Aftonbladet berättar han att det är det bästa som hänt honom.

Han berättar även om föräldratipsen han gett till kompisen Matilda Boza, som är gravid.

– Ja, min tjej Julia hade en superlång lista inför förlossningen med saker vi skulle checka av och jag visste inte ens vad allting var. Så jag är väldigt tacksam att hon låg på mig. Jag sa till Matilda att man kanske inte behöver precis allt på den där listan, men mycket var väldigt bra och det var bra att vara förberedd, säger Maximilian till tidningen.

Annons