Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Renée Nyberg gör bort sig totalt – Ola Forssmeds starka ord efter missen om mammans "död"

15 feb, 2023, 18:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Renée Nyberg påstod att Ola Forssmeds mamma var död. Nu reagerar han efter den stora missen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

Renée Nyberg har prisats för sina programledarinsatser vid upprepade tillfällen. Länge har hon varit en av svenskarnas storfavoriter i rutan, men ibland blir det fel även för ett proffs som Renée.

Det är ju inte alltid helt lätt att hålla koll på allt och alla, inte heller vilka som är som är vid liv och inte...

När Renée för en tid sedan skulle intervjua komikern och skådespelaren Ola Forssmed påstod hon plötsligt att hans mamma var död – som är fullt vid liv. Nu möts Renée och Ola på bryggan, och det blir milt sagt en intressant diskussion när händelsen kommer på tal.

Mötet på Renées brygga efter pinsamma missen

Renées brygga i TV4 har blivit en lika stor succé som programledaren själv. Varje sommar bjuder hon in högaktuella svenska kändisar till sommarstället beläget i Stockholm skärgård.

Annons

Den nionde säsongen är nu i full rullning och på onsdagskvällen den 15 februari går det sjätte avsnittet av stapeln. Och det bjuds på en hel del skratt när Sofia Wistam, Claes Malmberg och Ola Forssmed gör Renée sällskap på bryggan.

Ja, när Renées stora miss tas upp är brister det för dem allihop.

Det är Sofia Wistam som tar upp "elefanten i rummet" när de alla fyra sitter runt bordet och avnjuter en asiatisk lunch i den svenska idyllen.

– Jag såg på något sociala medier-klipp från när ni har träffats en tidigare gång, och du påstår att hans mamma är död, säger hon till Renée och fortsätter:

– Alltså det är det roligaste jag sett! Du ba: " Var det innan din mamma gick bort?" Och du ba (Ola reds anm.): " Nej min mamma lever så".

Annons

Efter Renées ord om mamman – här reagerar Ola Forssmed

Ola hoppar på tåget och ger den rätta versionen av det som faktiskt hände i TV4 programmet Klassfesten, även det lett av Renée.

– Du säger: "Var du åtta år när din mamma gick bort?" Hon hade i ärlighetens namn frågat mig om hon kunde få sitta med i publiken. Men coronan kom och räddade oss från det. Men om hon hade suttit där live, då hade jag sagt "aa", säger han skämtsamt.

Alla runt bordet gapskrattar.

– Det är det värsta jag varit med om, utbrister Renée.

– Men som tur var var det just Ola Forssmed som var mottagare av det där. Jag kommer får leva med det där, och din stackars mamma,

Ola inflikar:

– Jag med!

Foto: TV4

Annons