Ola Rapace utskälld efter slagsmålet i "Stjärnorna på slottet"

Ola Rapace

Ola Rapaces slagsmål i "Stjärnorna på slottet" har blivit en vattendelare. På skådespelarens sociala medier hyllas han, men han har också blivit utskälld.
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Många satt med hakan i golvet under premiäravsnittet av "Stjärnorna på slottet" förra veckan.

Under den första frukosten kan man se hur Ola Rapace blir avbruten av en ljudtekniker. Man kan ana en växande frustration hos skådespelaren, som muttrar "jävla ljud".

Andra gången ljudteknikern kommer in för att fixa med Olas ljud slår skådisen bort hans hand, ställer sig upp och sparkar honom mellan benen.

Runt Ola hittar vi en chockad grupp. Kjell Wilhelmsen, Shima Niavarani, Ernst Billgren och Charlotte Perrelli tycks inte veta hur de ska agera.

Då avslöjar Ola att allt bara var på skoj. Men roligt, det tycker inte alla att det är.

Ola Rapace om slagsmålet i Stjärnorna på Slottet: "Ville skoja"

– Jag vill börja med att be om förlåtelse för att jag sabbade stämningen vid frukosten. Hoppas att ni inte är arga på mig, säger Ola efter att han avslöjat stuntet.

Ola tror faktiskt att vissa av deltagarna tog illa upp, har han senare sagt till Aftonbladet.

– De var helt oförberedda. Tyvärr. Jag ville skoja med dem lite, men jag vet inte, jag kanske gick över gränsen lite där. Det kändes som att alla kanske inte tyckte att det var så kul.

Han nämner inga namn, men avslöjar att vissa kanske inte tycker att man "får skämta så". En åsikt som de icke-namngivna deltagarna inte är ensamma om.

Ola Rapace

Ola Rapace är en av deltagarna i "Stjärnorna på slottet" 2021.

Ilska mot Ola Rapace: "Hemskt!"

På sociala medier har Olas låtsas-fajt rört upp starka känslor, både positiva och negativa.

På Olas egen Instagram är det mest hejarop, skådespelaren blir kallad "grym", "cool" och "underbar" efter det första avsnittet i programmet.

Om man klickar vidare till SVT:s Instagram är tonen annorlunda. Under klippet på Olas stunt blir han ordentligt utskälld.

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

"Hemskt! Inte roligt alls, jag fick ångest av detta!!! Tänkte ni ett dugg på hur andra mår av att bevittna våld? Så osmakligt på alla sätt och vis", skriver en person.

"Inte det minsta roligt alls. Bottennapp. Osmakligt", skriver en annan.

"Gillat Ola men detta var så uselt, kändes så billigt att driva om våld & varför reagerade bara Shima???", skriver en tredje.

"Stjärnorna på slottet" sänds lördagar 20:00 i SVT och på SVT Play.

LÄS MER: Ola Rapace berättar sanningen om äktenskapet: "Vi kämpar"

Foto: TT