Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oliver Ingrossos känga till Leif GW – dramat bakom kulisserna: ”Skitotrevlig”

19 dec, 2023, 07:30 

Oliver Ingrosso är inte nöjd med Leif GW Persson efter besöket i Nyhetsmorgon.

Annons

I början av december hade en ny Ingrosso-medlem presenterats för svenska tv-folket. I Nyhetsmorgons kök stod Oliver Ingrosso, stekte mat och bjöd på en adventsmeny med italiensk tvist.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Att matlagning står honom varmt om hjärtat är ingen hemlighet. Han kan titulera sig både restaurangägare och kokboksförfattare – och nu har han även gjort stor succé i TV4.

”Oliver är mycket roligare, trevligare att titta å höra på. Han är mer naturlig, folklig med lite jädrans anamma. Ge han mer tid å många söndagar”, skrev en person efter hans medverkan.

Annons
Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso gjorde succé i Nyhetsmorgon.

Oliver Ingrossos möte med Leif GW Persson

Under sin medverkan i Nyhetsmorgon har han även fått stifta bekantskap med en rad TV4-profiler, varav en av stjärnorna är den folkkära kriminalprofessorn Leif GW Persson.

Dessvärre verkar inte mötet ha blivit så bra som Oliver hade hoppats på. Det blir tydligt när han gästar Malin Norlanders Youtube-kanal och får frågan vem den ”jobbigaste kändisen han träffat är”.

Oliver Ingrosso om Leif GW Persson

Med sin sejour i Nyhetsmorgon färskt i minnet, och mötet med Leif GW Persson, väljer han att berätta om sin bild av kriminalprofessorn – och han har inte superpositiva saker att säga om honom.

Annons

– Jag har ju varit med i Nyhetsmorgon två gånger, så nu tar jag bara det för att det är närmst... Vad heter han? GW. Skitotrevlig, han hälsar inte eller någonting. Han snäser av en.

– Jag säger inte att han är otrevlig i person om man lär känna honom och pratar, men detta är min egna uppfattning. Not my cup of tea so far, säger Oliver Ingrosso.

Leif GW Persson
Leif GW Persson.

Foto: TT/TV4

Annons