Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Olle Westlings hemlighet ute – väljer att berätta själv: ”Jag får ju...”

09 feb, 2024, 18:52 
Olle Westlings egna ord om stora intresset.
Annons

När Olle Westling rör sig i kungliga miljöer vet vi att det blir succé. Det blev tydligt när han under kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop höll ett bröllopstal som var så vackert att ingen lämnades oberörd.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

– Jag minns en dag i lingonskogen i Ockelbo, där Victoria hälsade på alla människor som vi mötte. Och det gjorde hon med underbar utstrålning och värme. Då förstod vi varför våran Daniel hade väntat. Han hade väntat och valt med stor omsorg. Han hade åter gått sin egen väg.

Annons

– Samspelet mellan er är exceptionellt. Ingen som möter er kan undgå att märke den starka kärlek och innerliga respekt, som ni har för varandra. Era känslor smittar utan tvekan av sig på omgivningen, sa Olle Westling bland annat.

Ewa Westling och Olle Westling
Ewa och Olle Westling syns inte ofta i det kungliga rampljuset, men när de väl gör det blir det alltid succé!Royalportraits Europe/Bernard Rubsamen / Bestimage

Olle Westling om sin stora passion

Efter bröllopstalet ville man så klart se mer av Olle i det kungliga rampljuset. Men så har det inte riktigt blivit. I stället har han och Ewa Westling hållit låg profil och levt sitt stilla liv hemma i älskade Ockelbo.

Annons

Men bara för att Olle och Ewa utåt sett verkar vara lugnet själva, innebär det inte att man räds fartfyllda äventyr. Det kan Olle skriva under på som MC-förare, något han i samband med pensionen 2008 talade varmt om.

– Som gammal motocrossåkare blir det väl en del MC-åkande också och jag får ju mera tid till att meka och lufta mina veteranmotorcyklar, sa Olle Westling.

Värd flera hundratusentals kronor

Och nu är han nog lite extra glad där hemma i Ockelbo. Vintern är över och det är hög tid att fram hojen, brumma runt lite och känna hur härligt det är med vår.

Annons

Olle Westling är helt tokig i motorcyklar och äger hela sex stycken! I den fartfyllda samlingen ryms flera prestigefyllda modeller som Olle älskar att ta ut på en åktur när vädret tillåter.

Garaget rymmer en Suzuki DL 650 från 2009, en Beta EVO från 2011, en Husqvarna Silverpil från 1960, en Monark-Jawa från 1963, en Suzuki DR 500 SX från 1981 och en rysk Dnepr från 1983.

En samling som med andra ord är värd flera hundratusentals kronor.

Olle Westling motorcykel
Den blåa Suzukin från 2009 är en av Olle Westlings favoriter.

Foto: TT

Annons