Öppet bråk inför alla – Helena Seger inblandad!

zlatan Ibrahimović helena seger

Helena Seger har blivit inblandat i ett stort bråk.Ett bråk som rör hennes framtid.

Helena Seger går och väntar på ett definitivt besked om framtiden. Maken Zlatan Ibrahimovic har kontrakt den italienska storklubben Milan fram till 30 juni – men vad händer efter det?

Helena och sönerna Vincent och Maximilian har etablerat sig i Stockholm, vilket skulle kunna peka på att Zlatan också står i akt att flytta till Sverige permanent. Klart är att hans relation med Söderklubben Hammarby bara blir tajtare…

Helena Seger inblandad i stort bråk

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Lika klart är att Zlatans tid i Milan har präglats av konflikter på sista tiden. I italiensk press kan man läsa att 38-åringen hamnat i öppet bråk med klubbens vd Ivan Gazidis.

Ivan och hans stab har valt att sänka spelarnas löner kraftigt under coronakrisen. Detta hade Zlatan åsikter om – och när Ivan besökte Milans träning under onsdagen blev det en konfrontation. Enligt sajten Sempre Milan, vars uppgifter återgetts av Expressen, höjde både Zlatan och Ivan rösten.

– Det var en tuff diskussion, säger reportern Antonio Vitiello.

“Ivan Gazidis är inte speciellt aktad”

Det är aldrig bra med konflikter inom ett företag, men frågan är om inte Zlatan kommer att få många ryggdunkningar för att han vågade säga det han tyckte. Det menar fotbollsjournalisten Johan Larsson.

– Jag tror att många tar Zlatans parti här. Ivan Gazidis är inte ett speciellt aktat namn i fotbollsvärlden. Fråga bara supportrarna i Arsenal, klubben som Ivan hade hand om tidigare. Där är man mer eller mindre överens om att Ivan gjorde ett hiskeligt dåligt jobb och inte hade kompetensen för att förvalta en så aktad klubb. Och i Milan är han ungefär lika populär. Så jag tror inte att folket i Italien kommer att skuldbelägga Zlatan för att han tar fajten. Tvärtom!