Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oron över Petra Malm i Robinson – fruktade programledarens beteende

21 okt, 2022, 10:00 
Petra Malm

Nu bryter deltagaren tystnaden om händelsen innan programmet.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Robinson sänds som aldrig förr och den här gången kör TV4 två säsonger inom loppet av ett år. Beslutet innebär dock intensiva inspelningsdagar och därför kommer man rotera programledare mellan säsongerna.

Petra Malm, som tog över efter Anders Öfvergård, har gjort stor succé och sedan premiären har hon hyllats av tv-tittarna. Hon har en bakgrund som elitsoldat och har tidigare synts i programmet Elitstyrkans hemligheter.

”Bästa programledaren! Petra är hård men rättvis och har ett stort hjärta. Det gav hon bevis på i Elitstyrkans hemligheter”, skriver en person.

Annons
Petra Malm
Tv-tittarna hyllar nya programledaren Petra Malm.

Pelle Lilja fruktade Petra Malm

Men alla verkade inte uppskatta Petra Malms ledarstil. Robinson-deltagaren Pelle Lilja berättar nu för Hänt att han tänkte söka till Elitstyrkans hemligheter, men ändrade sig på grund av hennes beteende.

Ironiskt nog korsades deras vägar ändå på en öde i Malaysia. Och det var väl tur det, för Pelles bild av Petra ändrades helt och hållet när han fick träffa henne.

– Jag har sett Elitstyrkans hemligheter och har tänkt att söka dit förut. Men jag har tyckt att hon är så jävla gapig och håller på och ska vara tuff men hon va skitbra med oss. Riktigt, riktigt bra. Jag gillar henne, hon brydde sig om oss. Hon var genuin och trevlig, jag gillar henne, säger Pelle.

Annons
Pelle Lilja
Pelle Lilja fruktade Petra Malms ledarstil – men ändrade sig under sin medverkan i Robinson.

Därför lämnar Petra Malm Robinson

Att Petra inte dyker upp under vårsäsongen 2023 beror på familjeskäl. Hon har både make och barn hemma i Sverige, och att vara iväg för länge från familjen är inte optimalt.

I stället kommer Anders Lundin göra comeback. Den erfarne programledaren axlade rollen mellan 1999 och 2003, och han ser nu fram emot all den dramatik som kommer med jobbet.

– Jag ser mest fram emot krismötena. Jag fick smak för det förra gången, att det aldrig riktigt blir som man har tänkt sig. En tävling som är jättebra men tyvärr blåser bort under natten eller en strand som försvinner i högt tidvatten – sådant är alltid spännande, har han sagt.

Anders Lundin
Anders Lundin ser fram emot krismötena när han återvänder till Robinson-ön.

Foto: TT/TV4

Annons