Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oroväckande videon på Casper Janebrink – väcker reaktioner “Väldigt dålig...”

05 jan, 2023, 05:16 
Casper Janebrink

Casper Janebrink, Arvingarnas frontman, gör flera oroliga efter nya instagramvideon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Casper Janebrink, 53, har varit en del dansbandsgruppen Arvingarna sedan tidigt 90–tal. I Melodifestivalen debuterade de 1993 med låten " Elouise".

Det har hänt en hel del sedan dess för gruppens medlemmar. Utöver den framgånssaga som följde efter mellodebuten har Janebrink och de andra grabbarna i Arvingarna hunnit gifta sig och bilda familjer.

Trots hektiska familjeår hade Arvingarna–medlemmarna lyckats hålla kontakt och koka ihop en storslagen comeback 2019.

Göteborgarna fullkomligt blåste alla av stolen med den trallvänliga dängan "I do" Nog var det ingen som kunde sitta still hemma i TV–sofforna!

Sedan comebacken har det rullat på med sommarturnéer och krogshow. De har även hunnit med att medverka i Melodifestivalen ännu en gång, 2021.

Annons

Janebrink tror att det dröjer år innan Arvingarna lägger ner. Det berättar han när Svensk Damtidning pratar med honom.

– Vi rullar på med Arvingarna så länge vi tycker att det är roligt och vi är motiverade. Vi skapar ju ny musik hela tiden. Vi gillar ju att spela musik så det kommer nog fortsätta i några år till.

Efter nya videon: Följarna oroas över Caspers framtida hälsa

Casper Janebrink och killarna i Arvingarna verkar mycket trötta på julen och väljer att städa bort den redan innan offiiciella "Kasta ut julen dagen", Tjugondag knut.

I en ny video på Arvingarnas instagram ser vi hur Casper Janebrink med en något krökad rygg försöker dammsuga upp diverse julglitter och granbarr.

Videon har väckt starka reaktioner hos följare:

"Han ser ut att vara ovan med dammsugaren om man ser till hans teknik" skriver en användare.

"Väldigt dålig damsugare/ ergonomi....Sträck på ryggen" vädjar en annan användare.

"God fortsättning , Kasper... Du har för kort dammsugareslang, du får ont i ryggen när du blir äldre..." skriver en tredje.

Somliga hyllar däremot Arvingarnas senaste agerande. Dansbandet bevisar i videon att de också är fast med hemmabestyr ibland.

"Härligt att även ni städar" skriver en fjärde.

Foto: TT

Annons