Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Otäcka blackouten under samtalet med Tilde de Paula – mitt i direktsändning

08 nov, 2021, 11:00 
AvIndra Nordemar

Tilde de Paula möter mer eller mindre dagligen olika personer och intervjuar dem om händelser i deras liv. Men ibland går det inte riktigt som tänkt.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula leder det populära aktualitetsprogrammet "Efter fem" i TV4, men i somras hade det uppehåll och då syntes Tilde i stället i sin egna talkshow "Tilde".

Till Junibackens terass i Stockholm bjöds gäster in till direktsända samtal. Tilde har tidigare yttrat sig om att det var just det som skiljde programmet från andra talkshows, att det sändes live.

Det sätter också en viss press på gästerna, då inget går att klippa bort eller göra om. Och det fick artisten Miriam Bryant uppleva då hon mitt i direktsändning drabbades av social panikångest.

Blackouten hos Tilde de Paula i direktsändning

Det var under samma avsnitt som Pernilla Wahlgren och ensemblen bakom "Pernilla Wahlgren har hybris", som den populära artisten Miriam Bryant skulle bjuda på ett uppträdande och lite gott snack.

Men mitt under samtalet med Tilde fick hon en blackout. I Mia Skäringers podcast "Skalla dagen, berättar hon nu om vad som hände.

Annons

– Det var inte hennes fel. Där fick jag blackout. Jag var jättenervös, det kändes som att jag skulle hoppa från tian på Valhallabadet.

Första orden efter händelsen: "Jag blev jätteskärrad"

Miriam hade då inte varit i den typen av offentligt sammanhang på över ett år på grund av pandemin, och framför allt inte i ett livesänt tv-program.

– Jag blev jätteskärrad för jag hade inga ord, och jag brukar ändå kunna hålla låda. Jag vet inte, jag fick social panikångest och jag har aldrig varit med om det, säger Miriam Bryant och fortsätter:

– För första gången i mitt liv fattade jag att ”det är så här det känns att vara blyg”. För jag är inte så blyg på det sättet när det gäller att snacka. Ibland har jag tyckt att snack-delen, jag kan rädda upp ett dåligt uppträdande med det. Men jag hade sådan panne. Det enda jag kunde göra då, för jag har ingen roll tror jag att kliva in i, det enda jag kunde göra då var att lägga korten på bordet och säga ”fan jag är fett nervös”.

Foto: TT

Annons