Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Otrohet i Allt för Sverige – deltagaren erkände direkt: ”Väldigt ledsen”

23 okt, 2023, 19:00 

Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren fann varandra i Allt för Sverige – men Victoria hade då en make hemma i USA.

Annons

Hur är det egentligen att bo i Sverige? Och hur har det en gång i tiden sett ut? För de flesta svenskar är det ingen hemlighet – och den svenska historian har de flesta fått lära sig i skolan.

Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”Brand logo
Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”

Men det gäller så klart inte amerikaner. De får i stället lära sig om amerikansk historia och har man svenska rötter får man antingen fråga släktingar eller bläddra i något arkiv.

Eller så söker man sig till SVT-programmet Allt för Sverige. I elva säsonger har ett gäng amerikaner samlats i Sverige, fått göra svenska saker som att äta smörgåstårta och besöka campingen i Ullared under ledning av programledaren Anders Lundin.

Otroheten i Allt för Sverige – deltagarens ord

Det har dock uppstått händelser som inte har så mycket med amerikanernas svenska rötter att göra. Exempelvis som när deltagarna Victoria ”Tori” Allen och Nathan Younggren blev kära i varandra 2017.

Annons

Relationen var omskriven under säsongens gång. Det var först när allt hade sänts som det kom fram att Victoria faktiskt hade en make hemma i USA och att det hela hade rört sig om en otrohet.

– Jag antar att när jag kom till Sverige så stod jag vid ett vägskäl. Mitt äktenskap gick inte alls bra och jag försökte bestämma mig för hur jag skulle gå vidare, har Tori Allen sagt till Aftonbladet.

Erkänner: ”Ja, det var jag”

Besöket i Sverige gav henne nya perspektiv. Tori hade haft en jobbigare period och när hon träffade Nathan var det som att allt vände, även om hon gärna hade ansökt om skilsmässa tidigare.

– Första gången vi pratade när jag kom hem var över telefon. Vi pratade ett tag och han sa ”Du vill skiljas, eller hur?”. När två människor har levt ihop har man en sorts intuition, sa Tori Allen och erkände att hon hade var otrogen:

– Ja, det var jag. Jag ska inte förneka det. Det var fel och Nathan erkänner samma sak. Han visste att jag var gift och vi var ärliga mot varandra. Det var inte rätt sak att göra.

I dag är Tori Allen och Nathan Younggren gifta och har ett barn tillsammans.

Foto: TT/X

Annons