Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade nakenscenerna i SVT – här chockar Anders Lundin alla: ”Herrejösses”

19 okt, 2023, 04:30 

Nakenbadet i Allt för Sverige väcker reaktioner.

Annons

För tolv år sedan landade ett gäng amerikaner i Sverige för att upptäcka sina svenska rötter. Det blev startskottet på den succé som skulle göra SVT-programmet ”Allt för Sverige” till ett folkkärt program.

Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”Brand logo
Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”

I spetsen hittar vi Anders Lundin, som lotsar amerikanerna genom historiska händelser, låter dem prova på svensk kultur och ser till så att de blivit något klokare på Sverige när de väl reser hem.

– Vi har alltid tittat på amerikaner och amerikanska serier. Nu kommer det hit tio amerikaner och tittar på oss och vi tycker det är spännande att se vad de ska säga och tycka. Sedan delar vi också deras historia med umbärande och fattigdom, har Anders Lundin sagt till Aftonbladet.

Annons

Här skojar Anders Lundin till det

Nu är nya säsongen i full gång. Amerikanerna har börjat acklimatisera sig till Sverige och redan hunnit med att prova svenska saker som camping på Ullared, äta smörgåstårta och smakat godis i form av saltlakrits.

De har även fått äran att prova på ett dopp vid Kallbadhuset i Varberg. Besöket verkade uppskattades mycket av både amerikanare och Anders Lundin, som dessutom passade på att skoja till det lite inför doppet.

– Det är inte ovanligt att man är naken. Det påstås att huden, kroppen mår bra av att vara nära elementen, vattnet. Men på såna här allmänna platser föredrar de flesta, även jag, att klä sig i något anständigt och snyggt, sa han och tog av sig morgonrocken och visade upp ett par svartvita badbyxor.

Anders Lundin
Anders Lundin visar upp sina badbyxor i Allt för Sverige.

Nakenbadet väcker reaktioner: ”Herrejösses!”

Amerikanarna Michael Jackson och Karl Ekwurtzel tyckte dock Anders Lundin hade tagit på sig lite väl mycket kläder inför doppet. De valde i stället att bada helt näck, något som väckte vissa reaktioner.

Annons
Michael Jackson och Karl Ekwurtzel
Michael Jackson och Karl Ekwurtzel bestämmer sig för att bada nakna.

– Jag väntade mig inte att se två nakna män mitt för näsan. Vad ska jag göra? Var ska jag titta? Herrejösses! säger en av deltagarna.

– Det är naturligt och fint. Men att få en penis rakt upp i… M.J. och Karl är modiga, det såg man tydligt idag, säger i sin tur deltagaren Kirsten Holmberg.

Kirsten Holmberg
Kirsten Holmberg kan knappt tro sina ögon när Michael Jackson och Karl Ekwurtzel bestämmer sig för att nakenbada.

Foto: SVT

Annons