Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade utspelet om Benny Anderssons medverkan i På spåret: "Besviken"

28 jan, 2023, 15:30 

Ingen hade förväntat sig den här reaktionen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Under hösten kunde SVT berätta de fantastiska nyheterna att Benny Anderssons Orkester skulle vara ett av husbanden i den nya säsongen av På spåret.

Numera byter man nämligen husband i programmet under säsongen, till skillnad från förr då det var ett och samma husband som gällde.

Denna säsong har vi sett Bo Kaspers orkester, MOR, Smith & Thell agera husband i det populära programmet – och igår, fredag, var det dags för Benny Anderssons Orkester.

På spåret domare Fredrik Lindström och programledare Kristian Luuk.
På fredagen drog slutspelet av På spåret igång.

Oväntade orden om Benny Anderssons medverkan i På spåret: "Besviken"

Ja, på fredagen drog slutspelet igång och det var även premiär för det nya husbandet – vilket alla i studion var mycket exalterade över.

Annons

Programledaren Kristian Luuk såg otroligt stolt och glad ut när han kunde presentera Benny Anderssons Orkester.

Det blev ett fartfyllt och underhållande avsnitt när Lena Nordlund och Niklas Källner mötte Emma Peters och Christopher Garplind.

Christopher Garplind och Emma Peters.
Niklas Källner och Lena Nordlund.

Även de tävlande var givetvis både starstruck och upprymda över att ha sådana stora musiker på plats i studion – men det stoppade inte tittarfavoriten Christopher Garplind från att skämta om Benny Anderssons klädsel.

– Jag är lite besviken på att Benny inte hade på sig den där svindyra japanska designerkaftanen som kostar 110 000, sa han i programmet.

Christopher syftade på Bennys omtalade klädsel under premiären av ABBA Voyage i London i maj förra året.

ABBA, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson Vimmel på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför kvällens galapremiär av Abba Voyage.
Benny Andersson fick mycket uppmärksamhet för den dyra kaftanen han bar på premiären av ABBA Voyage.
Annons