Ovissheten kring Lill-Babs våning

Livet leker för bokaktuella Malin Berghagen, som nu syns i KappAhls höst-och vinterkampanj tillsammans med lillasyster Kristin Kaspersen och alla barnen. Dessutom planerar hon giftermål med sin fästman Martin Charlton. Bara en sak återstår: "Var ska vi bo?"

För två år sedan beslutade sig Malin Berghagen för att flytta hem till Stockholm. Hon flyttade hem till sin mamma Lill-Babs, som tragiskt gick bort i cancer kort därpå. Malin riskerar att bli av med lägenheten.

Malin Berghagen

Nu väntar Malin Berghagen, 53, på vad som ska hända med Lill-Babs våning i Vasastan. Hon berättar för Svensk Damtidning att hon längtar efter att få skapa ett hem med sin fästman Martin Charlton, 48.

– Just nu lever vi i “ingenmansland” och väntar på besked om vad som ska hända med mammas bostad. Vi har sex barn och det ska finnas en plats där alla kan samlas, berättar Malin Berghagen.

En man i Malin Berghagens smak

Hon har bott i Järvsö och på Mallorca i flera år. Men nu när barnen är stora börjar ett helt annat, friare liv. Engelsmannen och äventyraren Martin Charlton är precis den man som hon behöver i dag.

Malin Berghagen

Malin Berghagen är skådespelerska, författare och bloggare. Hon undervisar i yoga som kommit att bli hennes stora passion i livet sedan 20 år tillbaka. Här ser vi henne med systern Kristin Kaspersen.

Inre styrka

– Han är stor, stark och trygg. Jag har en inre styrka som han letat efter. Vi kompletterar varandra, berättar Malin Berghagen för Svensk Damtidning.

Malin Berghagen

Under hösten och vintern är hon aktuell i ett samarbete med KappAhl. I kampanjen möts systrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen tillsammans med alla sina barn i samtal kring livet, karriären och utmaningen med att få vardagspusslet att gå ihop. Kampanjen lyfter även hur man med en välkoordinerad garderob kan uttrycka sin stil med färre plagg.– Vi tackade ja till KappAhl för att det har funnits hela vårt liv och att de tar ett miljöansvar. Jag tycker om att man kan lämna in kläder man köpt och få en slant för det. I gengäld sys de gamla plaggen om eller återanvänds på annat sätt. Framför allt är våra barn uppvuxna med miljöaspekten och kunde därför tänka sig att medverka.Malin Berghagens fina hyllning till väninnan som stöttat i sorgenLäs mer

Foto TT, Pressbilder KappAhl

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: