Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På spåret-profilen rasar mot Melodifestivalen – efter händelsen: "Vilken jävla skam!"

04 feb, 2023, 22:02 

Marcus Birro hade ett och annat att säga till om efter kvällens Melodifestivalen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!Brand logo
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Första deltävlingen av Melodifestivalen 2023 är avklarad, och vilket show det blev!

Farah Abadi och Jesper Rönndahl gjorde ett fantastiskt jobb som programledare och alla artister bjöd på spektakulära framträdanden av sina bidrag.

Men det är inte alla som är helt nöjda med programmet, visar det sig.

Programledarna för Melodifestivalen 2023, Jesper Rönndahl och Farah Abad, trycker i gång årets Melodifestival-säsong under lördagens deltävling 1 i Melodifestivalen i Scandinavium.
Farah Abadi och Jesper Rönndahl bjöd på en fantastisk show!

På spåret-profilen rasar mot Melodifestivalen: "Vilken jävla skam!"

Författaren och skribenten Marcus Birro rasar nu mot segmentet där man gjorde humor av en av författaren Karin Boyes dikter.

"Hatar Göteborg ikväll. Vilken jävla skam! Pissa på en av de viktigaste och värdigaste diktarna som det här landet och Göteborg nånsin fått fram. Vilken ynkedom. Fy fan vilka klåpare ni är. Skäms att vara göteborgare", skriver han på Twitter.

I kommentarsfältet under tweeten verkar det vara delade åsikter. Vissa håller med Marcus om att sketchen var över gränsen, medan andra tycker att han överreagerar.

Annons