Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På spåret-profilens beslut i relationen – efter bara två år med flickvännen

23 maj, 2022, 15:00 
Stefan Holm, Kristian Luuk, Ebba von Sydow, Fredrik Lindström, Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt i På spåret 2010.

Det har bara gått två år sedan OS-hjälten Stefan Holm träffade en ny kärlek.
Nu har han och flickvännen Jessica Eriksson tagit ett beslut som påverkar relationen.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Den före detta höjdhopparen Stefan Holm, 45, har inte bara vunnit OS-guld utan har även synts i program som På spåret, Mästarnas mästare och Superstars.

Inte minst i På spåret har han gjort sig ett namn – den vetgirige tävlingsmänniskan Holm har nämligen vunnit programmet vid två olika tillfällen och allt som allt varit med och tävlat i fyra säsonger.

Vid sidan av rampljuset har stjärnan dock stött på andra typer av motgångar. 2012 skilde sig Stefan Holm och Anna Lycke, som då hade hunnit få sonen Melwin tillsammans.

Stefan Holm vill inte avslöja för mycket

Men 2020, alltså åtta år senare började rykten om en ny kärlek florera. Samma år bekräftade också Stefan Holm att han hittat kärleken på nytt i den ett år äldre Jessica Eriksson, även hon värmlänning.

Annons

– Det stämmer att vi är ett par. Men jag vill inte kommentera det mer än så. Mitt privatliv vill jag gärna hålla så privat det går efter att ha figurerat i media i över 20 år, sa Stefan Holm då till Expressen.

I en ny intervju med Expressen berättar nu den tidigare idrottsstjärnan om ett nytt gemensamt beslut i relationen med Jessica Eriksson, där de tillsammans ska ge ut kärleksnoveller på förlaget Blanche Stories, som släpper novellerna i deras egna app.

– Feel good, sammanfattar Holm det hela för Expressen.

Jessica Eriksson och Stefan Holm.

Vann novelltävling ihop

Men det stannar inte där. I november släpper kärleksparet också den fysisk bok med titeln Människor som hör ihop, på förlaget Everlasting Publishing.

Att skriva ihop är inte heller något nytt för paret som till och med vann en ihop novelltävling för tre år sedan. Huruvida de redan vid det tillfället var ett par eller inte är dock Stefan Holm förtegen om i intervjun med Expressen.

– Vi som par har inget startdatum, förklarar han till synes hemlighetsfullt.

Stefan Holm blev under sin aktiva karriär en av Sveriges allra mest folkkära idrottare och krönte det hela med ett OS-guld i Aten 2004. Han har också vunnit fyra guld på inomhus-VM.

Nya kärleken Jessica Eriksson är till vardags anställd på Karlstad universitet där hon är dekan och ordförande för den nämnd som ansvarar för lärarutbildningens kvalitet.

Annons