Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På spåret-profilens frus utspel om äktenskapet: "Ångrar det"

09 nov, 2023, 17:00 
På spåret

Hon säger sanningen!

Annons

Peter Apelgren gör för närvarande succé i programmet På spåret. Han och sonen Hector tog en övertygande seger mot motståndarna Christopher Garplind och Emma Peters i premiäravsnittet.

Hemma i tv-soffan blev Peter och Hector påhejade av Anna Mannheimer, Peters maka och Hectors styvmamma.

Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Anna Mannheimer om Peter Apelgren

Peter och Anna träffades när de jobbade med det kultförklarade P3-programmet Rally. Då var Peter gift och hade barn.

Men kärleken spirade mellan Peter och Anna, och i år har de varit gifta i 22 år.

– Vi har varit tillsammans i 23 år, och det är konstigt. Eftersom han var gift innan och har barn så är jag fortfarande pappas nya unga fru. Men vi jobbade ihop i ett par år innan det blev något och då var han upptagen, men där har jag på fötterna för han hann skilja sig innan, säger Anna i en intervju som Aftonbladet har gjort.

Annons

Både Peter och Anna är humorister ut i fingerspetsarna, vilket märks när Anna får frågan om hon någonsin ångrat att hon lämnade sitt liv i Stockholm för att slå sig ihop med Peter i Göteborg.

– Det har jag väl ångrat en gång i månaden, tror jag, men sedan insett att det är ganska bra. Vi har väldigt roligt ihop, säger Anna.

Anna Mannheimer: "Många som undrar hur vi pallar"

Peter Apelgren och Anna Mannheimer
Peter och Anna uppträder tillsammans.

Anna och Peter har utöver äktenskapet också uppträtt ihop. Deras scenshow Döden – andra sidan é ni klara fick goda recensioner när den sattes upp.

"Det är rappt och proffsigt och oftast väldigt, väldigt roligt. Paret är bra på igenkänningshumor. Saker som inte skulle se kul ut om jag skrev ner dem här, men som får publiken att skratta sig tårögd på grund av bra tajming.Det verkar vara lagom mycket spontana infall, från båda två. Nog för att hålla oss lätt osäkra, men inte så att det bromsar farten", skrev Aftonbladets legendariske kritiker Jens Peterson.

– Det är många som undrar hur vi pallar det. Men jag måste säga att jag tycker det är jättebra för ett äktenskap. De gånger vi står på scen ihop och har gemensam nervositet är det ett jättebra kitt, har Anna berättat.

Annons