På spåret-stjärnans barnbesked med nya hemliga flickvännen

16 maj, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand
Vinnarna 2021, Jonatan Unge och Cecilia Düringer med programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström.

Glädjebeskedet kommer också med komplikationer...

Annons

Upplagan av På spåret 2021 vanns i imponerande stil av radioprofilen Cecilia Düringer, 42 och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43. Det var kanske Jonatan Unges stora genombrott hos det svenska folket. Men han är även en begåvad komiker som har flera populära poddar, så som Della Sport.

Men Jonatan Unge hade det inte lika lätt i privatlivet. Efter att hans ex-flickvän gjorde slut så hamnade Jonatan Unge i ett avgrundsdjupt hål av ångest. Det var så pass illa att han ringde en taxi som tog honom till psykakuten.

– Det var en kväll hemma i Malmö. Jag fick panik och tänkte: Ska jag åka till Bishops Arms eller psyket? Men jag hade redan varit på Bishops Arms så det kändes konstigt att åka dit igen, sa han i en intervju med Café under 2019.

Recept.se Nyhetsbrev
Jonatan Unge ska bli pappa
Jonatan Unge ska bli pappa.

Jonatan har även en knepig ekonomisk situation, något som han har varit väldigt öppen med. I samma intervju med Café säger han att han har minst tolv betalningsanmärkningar hos kronofogden. Han misstänker att hans ekonomiska situation kan ha med att han fick en ADHD-diagnos i vuxen ålder, vilket har ställt till det för honom under hela hans liv.

Annons

Jonatans hemlighet och dilemma

Men nu i dagarna kom ett glädjebesked för På spåret-vinnaren. Jonatan delar med sig av sin goda nyhet via sin twitter – han ska bli pappa!

Därför söker han nu via sin twitter en större lägenhet i Malmö. Det som kan sätta käppar i hjulet? Hans betalningsanmärkningar. Men i samma tweet menar han på att han är likvid.

Det är fortfarande inte känt vem som är den blivande modern.

Annons