På Spåret-stjärnans hemliga relation med Lundell: "Vill inte prata om det"

21 jan, 2022, 17:00 
Ulf Lundell och Sahara Hotnights

På Spåret-profilen har en okänd koppling till Ulf Lundell.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!
5 skandaler i "På spåret"!

På Spåret är en älskad klassiker, men även en klassiker tål en putsning då och då. 2020 tog SVT ett stort beslut kring programmet, när man beslutade sig för att växla fritt mellan flera olika husband, istället för att utgå från ett och samma.

Det var en kul överraskning från Sahara Hotnights från Robertsfors presenterades som ett av husbanden. Gänget – Maria Andersson (sång och gitarr), Jennie Asplund (gitarr och sång), Johanna Asplund (bas och sång), Josephine Forsman (trummor), Pierre Riddez (keyboard) – har befunnit sig utanför rampljuset ett längre tag.

Kopplingen mellan På Spåret-profilen och Ulf Lundell

Maria Andersson och Love Lundell
Recept.se Nyhetsbrev

Maria Andersson är såklart känd på sina egna meriter som musiker, men hon är också en koppling till Ulf Lundell som många säkert missat. Inte minst för att Maria själv ogärna pratar om den.

Annons

Maria är nämligen gift med Love Lundell, Ulfs yngste son. Love, som själv är konstnär, bor med Maria i Hägersten. De har en son tillsammans.

Men så var det där med hemlighetsmakeriet. Så här lät det när Expressen ringde upp efter att ha fått nys om att Love och Maria skulle gifta sig.

– Tack för gratulationerna, sa Maria då.

– Jag vill helst inte prata om det, jag vill hålla det för mig själv, säger hon.

Det här har hon gemensamt med sin make. Love är också ganska hemlighetsfull av sig och föredrar att hålla en låg profil i allmänhet.

– Jag har min tjej och sedan kanske ett par riktiga vänner, men i övrigt tycker jag om att vara själv. Jag är väldigt blyg av mig också, har han sagt till tidningen Situation Stockholm.

Annons